Русия ни рекетира, защото това е режимът й - авторитарен

...
Русия ни рекетира, защото това е режимът й - авторитарен
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Русия ни рекетира, защото това е режимът й

Русия ни рекетира, тъй като това е режимът й - властнически и рекетьорски. Това сподели в ефира на " Денят онлайн " евродепутатът Александър Йорданов. По думите му страната има практиката да рекетира и предизвика. 

" Една естествена страна не може да рекетира. Не може да бъдат предадени европейските ползи за разширение за изток, които включват участие на Украйна и Грузия в Европейски Съюз. Това е и политика на НАТО и не Русия е тази, която ще каже по какъв начин да се случат тези процеси ", изясни той, съобщи Нова тв. 

Йорданов добави, че Екологичен потенциал дефинира политиката на Русия като нападателна и несъвместима с визиите ни за това по какъв начин би трябвало да е развиват страните. 

" Имаме нахална, нападателна и непочиваща на никаква логичност политическа декларация от страна на съветското външно министерство. Тази позиция се поддържа най-активно и в съветския парламент. Отговорът от страна на България обаче не беше приемлив. Беше къс, без конкретика и повтори това, което е общоизвестно. Румъния да вземем за пример дефинира съветските искания като неприемливи и неуместни. Кирил Петков не сподели нищо такова. Очаквах министър председателят да има позиция за разполагането на спомагателни войски на НАТО у нас ", сподели още Йорданов. 

Евродепутатът разяснява и визитата на министър-председателя Кирил Петков в РСМ. 

" Посещението беше недомислено, импровизирано и без никакви резултати. Напротив- окуражи се македонската страна да ускори своето нападателно говорене и език на омразата към България. Агресията на Македония идва от тяхната теория, която е антибългарска ", безапелационен е Александър Йорданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР