Русия непрекъснато и успешно усъвършенства въоръжението на Военноморския си флот

...
Русия непрекъснато и успешно усъвършенства въоръжението на Военноморския си флот
Коментари Харесай

В състояние сме да открием всякакъв противник и да му нанесем необратим удар, заяви Путин

Русия непрестанно и сполучливо усъвършенства въоръжението на Военноморския си флот и е в положение да открие всевъзможен съперник и, в случай че се наложи, да му нанесе необратим удар. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин преди началото на военноморския церемониал на страната, оповестява Българска телеграфна агенция.

" Русия в най-кратки периоди зае достойното си място измежду водещите морски страни, като измина голям път на развиване. Тя закупи ефикасна морска авиация с отдалечен и дребен обхват, надеждни комплекси за брегова защита, най-нови хиперзвукови прецизни системи на въоръжение, които нямат собствен аналог в света и които ние усъвършенстваме непрекъснато и сполучливо ", съобщи съветският държавен глава.

Путин акцентира, че военноморският флот има всичко належащо, с цел да подсигурява отбрана на страната и националните ползи.

" В положение сме да открием всевъзможен съперник - подводен, на вода или въздушен, и, в случай че се наложи, да му нанесем необратим удар ", посочи съветският водач.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР