Русия не се занимава с убийства на политически опоненти, това

...
Русия не се занимава с убийства на политически опоненти, това
Коментари Харесай

Путин: Нямаме такъв обичай - да убиваме когото и да било!

Русия не се занимава с убийства на политически съперници, това се отнася и за миналогодишния случай с Алексей Навални. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в изявление за американската телевизия Ен Би Си, фрагменти от които бяха излъчени през днешния ден, съобщи ТАСС.

" Нямаме подобен бит - да убиваме който и да било ", сподели съветският президент в отговор на въпрос нареждал ли е нападение против Навални.

Навални, който е осъждан условно два пъти, беше разгласен за търсене за нарушение на изискванията на присъдата си по делото " Ив Роше ". На 17 януари той беше арестуван на летище Шереметиево, а на 2 февруари съдът размени условната му присъда с ефикасна. Навални изтърпява наказването си в колония във Владимирска област.

Путин добави, че изискванията в наказателната колония, в която лежи блогърът, са същите, каквито и за останалите пандизчии. " Към него (Навални) се ползват същите ограничения, каквито и към останалите. Те не са с нищо по-лоши, в сравнение с към другите, които се намират в пандиза ", сподели съветският президент, представен от Българска телеграфна агенция.

Обвиненията на Съединени американски щати към Русия, включително в хакерски атаки и интервенция в избори, са безпочвени и те нито един път не са показали доказателства за това, съобщи Путин.

" Обвиняват ни в най-различни неща: интервенция в избори, хакерски атаки и по този начин нататък. И нито един път (обвиняващите) не си направиха труда да дават каквито и да било улики или доказателства. Просто безпочвени обвинявания ", сподели съветският президент.

През април Съединени американски щати оповестиха, че гонят 10 съветски дипломати и постановат нови наказания по отношение на хакване на американската айти компания " Солар Уиндс ". Резкият отговор на Путин на този въпрос в фрагмента от изявлението за Ен Би Си, който беше излъчен единствено два дни преди срещата на съветския президент с американския държавен глава Джо Байдън в Женева, демонстрира ясно напрежението в връзките сред двете страни, отбелязва Асошиейтед прес.

В изявлението Путин добави, че Русия е подготвена да прегледа въпроса за размяната на пандизчии със Съединени американски щати. " Да, да ", сподели той в отговор на въпрос по тематиката. Руският водач добави, че в Съединени американски щати има доста повече арестувани под стража руснаци, в сравнение с американци в Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР