Русия използва разширяването и укрепването на търговските и военни връзки

...
Русия използва разширяването и укрепването на търговските и военни връзки
Коментари Харесай

The Wall Street Journal: Путин намери нов съюзник, за да се изправи срещу Америка

Русия употребява разширението и укрепването на комерсиалните и военни връзки с Иран, с цел да се опълчи на санкционния напън на Запада, оповестява РИА Новости, цитирайки колумниста на The Wall Street Journal Беноа Фокон.

Желанието на западните наказания да изолират Русия от останалия свят тласка Кремъл да уголемява областите за работа със съдружниците. Укрепването на комерсиалните и военни връзки сред Русия и Иран буди паника в Съединени американски щати, отбелязва създателят. Вашингтон е уверен, че сходно съдействие ще помогне за намаляване на последствията от глобите - Москва и Техеран ще получат нови пазари.

" През юли Иран стана най-големият покупател на съветска пшеница в света. През същия месец Русия изстреля ирански спътник в космоса, необичаен триумф за галактическата стратегия на Техеран ", написа Фокон.

Освен това той обърна внимание на взаимните учения с дронове. Авторът уточни и растежа на стокообмена сред двете страни.

Западните страни постановиха нови наказания против Москва след началото на специфична интервенция на съветската войска за демилитаризация и денацификация на Украйна. И по този начин, бяха замразени съветски запаси в размер на към 300 милиарда $. Призивите за занемаряване на съветските енергийни източници също стават все по-шумни.

Освен това западните компании започнаха да напущат вътрешния пазар. В същото време спирането на веригите за доставки докара до стопански проблеми в Европа и Съединените щати, най-вече до по-високи цени на храните и горивата.

Кремъл назова глобите икономическа война като никоя друга. Властите подчертаха готовността си за сходно развиване на събитията и увериха, че ще продължат да извършват обществените си отговорности. Централната банка подхваща ограничения за стабилизиране на обстановката на валутния пазар.

Властите също по този начин преведоха заплащането за газ на недружествените страни в рубли. Освен това държавното управление е подготвило проект за противопоставяне на рестриктивните мерки, който включва към 100 начинания. Размерът на финансирането му ще бъде към трилион рубли.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР