Русия иска конструктивни преговори за ситуацията на петролния пазар и

...
Русия иска конструктивни преговори за ситуацията на петролния пазар и
Коментари Харесай

Песков: Русия подкрепя конструктивен диалог за петрола

Русия желае градивни договаряния за обстановката на петролния пазар и не вижда опция на разговора, сподели през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс, която се базира на Интерфакс.

Русия не поддържаше приключването на договорката ОПЕК+. Президенът Владимир Путин и Русия поддържат градивния развой на договаряния, който няма опция за реализиране на постоянен интернационален енергиен пазар, сподели Песков.

Песков означи, че при сегашните условия сътрудниците на Русия от Саудитска Арабия са нараснали невиждано добива и са намалили цената на петрола. По думите му това може скоро да докара до запълване на всички складове на нефт в света, предава Българска телеграфна агенция.

Танкерите към този момент се употребяват не за транспорт на нефт, а за плаващи туби с нефт.

Накрая ще получим една напълно миниламна цена на петрола, която не е преференциална за никоя страна, добави той.

Споразумението ОПЕК+ сред членките на петролния картер и още няколко страни производителки на нефт, измежду които и Русия, бе в действие три години и оказа помощ да се стабилизират цените на черното злато на ниво 60 $ за барел посредством понижаване на добива. Действието му завърши на 31 март 2020 година. То не беше удължено, защото Русия предгалаше съглашението да остане в действие при предходните условия и единствено през второто тримесечие, а Саудитска Арабия искаше да се вдигне намаляването на добива с 1,5 милиона барела на ден до края на годината.

Провалът на съглашението докара до внезапно поевтиняване на петрола, подкрепено и от спада на търсенето поради пандемията от ковид.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР