Русия и Путин не страдат от вниманието на света. По

...
Русия и Путин не страдат от вниманието на света. По
Коментари Харесай

За Русия, Путин и България. Да не забравяме - Великите сили имат слуги и партньори

Русия и Путин не страдат от вниманието на света. По всички краища на света се приказва за тях.

Ежедневно това се случва и в България. Ако се доверим единствено на казаното в медиите от техни съперници, то Путин към този момент трябваше да пие водка на крайбрежията на Днепър. И това е всеки ден.

И е обикновено да си зададем въпроса - докога тези хора ще се мъчат да убеждават света, че Путин ще нападне Украйна. Може би до тогава, до момента в който светът одобри за обикновено и закономерно, че това би трябвало да се случи. Така си пият кафето представителите на Великите сили – със салфетки и химикали в ръце. И то не поради друго, а да могат с подръчни материали да чертаят граници.

И да, в случай че всички които всекидневно с всички сили тръбят, че Путин ще нападне Украйна си свършат безапелационно работата, то той в действителност вежливи люде ще отидат на посетители в тази страна.

И да, Украйна ще остане без изход на Черно море и без своята източна част. Но за сметка на това Западна Украйна може и да стане член на НАТО. Така всички Велики сили ще са удовлетворени. Русия ще усили територията си, а Съединени американски щати ще усилят продажбите си на оръжие.

А Европа?

Е, за Европа е скъпия енергиен пазар и джендър интензивността – това сме си извоювали. Европейски Съюз вкара своя валута – еврото. А еврото е сериозен зложелател на международния стопанин до сегашния миг американския $. За това и наказването ни е такова – високи цени на силата, което прави европейската стопанска система все по – слаб съперник за Китай и редица други страни.

Цената на еврото включва в себе си и нашествието на емигранти от Африка и Азия. Но това надалеч не е позитивен факт за Европейски Съюз.

Но да се върнем към Русия и Путин, т.е. към империята и императора. Ако един ден някой може да се промъкне в секретните архиви на Русия може и да попадне на странни условия, знае ли човек.

Дали да вземем за пример не може да има данни за зависимости на немски политици, които постановиха принудително зелената енергетика и по този начин дадоха опция за по-голяма облага за въглеродната стопанска система на Русия?

Дали да вземем за пример няма да има данни за някои западни водачи, които са получили задача да вкарат наказания за Русия, та по този начин да освободят съветския пазар за съветски производители в последна сметка?

Нищо чудно и да попадне на някоя българска връзка, която да демонстрира по какъв начин съветските служби са плащали на българи, с цел да бъдат отявлени русофоби.

Както се споделя времената се трансформираха. Някога Съюз на съветските социалистически републики плащаше за налагане на идеология, през днешния ден Русия е капиталистическа страна и заплаща за отбрана на нейни финансови ползи.

И като пиша това се сещам за оня остарял комунистически анекдот за общото сред капитализма и мушмулите. Та тази Русия на Путин от ден на ден загнива – усилва териториите си, усилва златните си ресурси, печели повече от въглеродна стопанска система, доближи първо място по произвеждане на пшеница, а в нейната експортната листа са включени към този момент и храни. Е, явно Русия е загниваща страна.

А каква страна сме ние? Няколко индивида печелят от експорт на електрическа енергия, а останалите не можем да си платим сметките. От доста енергийни експерти стигнахме до там, че май сме единствената страна в света, която за своя сметка построи газопровод от който не употребява и капчица газ.

И до момента в който се занимавахме с Русия и Путин се превърнахме във врагове на братята ни от Македония и към България е отправено искане за признание на македонско малцинство. И тъй наречените и така нататък

Какъв е изводът от всичко това? Време е да мислим за България и живота в нашата страна. А за Русия и Путин дано мислят руснаците. Историята, в това число и българската е потвърдила, че Великите сили имат прислужници и сътрудници. С сътрудниците си поделят света, а прислужниците прокарват ползите им. Добре е и нашите политици да се замислят за това.

И в случай че желаят образец за разсъждаване, то дано се позаинтересуват за ориста на Никола Петков. Защо е приключил въпреки всичко на бесилката? Някои ще кажат, тъй като е бил срещу налагането на режим от Съюз на съветските социалистически републики в България.

Но други могат и то основателно да кажат, че е вярвал повече от нужното на Запада. Просто не можел да повярва на историята с известната салфетка, която е била дело на тогавашните трима огромни – един от Изтока и двама от Запада.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР