Русия и Малайзия имат една и съща позиция, по-специално по

...
Русия и Малайзия имат една и съща позиция, по-специално по
Коментари Харесай

Malay Mail: Ръководителят на МВнР на Малайзия осъди твърде прибързаните обвинения за МН17

Русия и Малайзия имат една и съща позиция, по-специално във връзка с следствието на самолетната злополука MH17, съобщи министърът на външните работи на Малайзия. Както написа Malay Mail Online управляващите на тази страна към момента смятат всички обвинявания за недоказани, тъй като следствието не е приключило, написа pogled.info.

Отношенията сред Русия и Малайзия остават здрави, макар сваления "Боинг " MN17, съобщи външният министър на Малайзия Сайфуддин Абдала.

Според Malay Mail Online, на въпрос на публицистите дали връзките сред Русия и Малайзия са се влошили след нещастието, той отговори: „ За MH17 ние се придържаме към същите позиции. Може да имаме разнообразни аргументи за това, само че сме на една и съща позиция. По-конкретно, не ни харесва фактът, че някои са прекомерно прибързани в обвиняванията си против избрани страни и лица, до момента в който следствието продължава. “

Министърът също по този начин означи, че Малайзия има намерение да подсигурява, че следствието на нещастието е извършено вярно, намерено и с доклади. Така проверяващата комисия от Холандия към този момент е натоварила четирима души, само че министър-председателят на Малайзия съобщи, че в документите към момента няма доказателства, а единствено догатки.

По-рано той се срещна с съветския външен министър Сергей Лавров. Те разискаха усилването на съдействието в образованието и защитата. „ Благодарим на Русия, че продължава да купува палмово масло от Малайзия, изключително като се има поради протестът от страна на Европейския съюз “, сподели Сайфуддин Абдала.

Той означи също, че от ден на ден студенти от Малайзия отпътуват за Русия да учат медицина. Освен това, съгласно него, Малайзия би желала да ускори съдействието в региона на защитата, освен при закупуването и продажбата на оръжие, само че и в научните проучвания, цитира думите му Malay Mail Online.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР