Русия губи битката за международната общност. Светът няма да допусне

...
Русия губи битката за международната общност. Светът няма да допусне
Коментари Харесай

Зеленски се закани: Агресорите ще бъдат наказани

Русия губи борбата за интернационалната общественост. Светът няма да допусне връщане към времената на колониалните завоевания , незаконните анексии и тоталния произвол вместо интернационалното право.

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщението си, представено от " Укринформ ".

Още една седмица от нашата война за нашата самостоятелност е към своя край, регистрира той. Седмицата, която врагът в действителност искаше да ни направи изключително тежка, само че той я направи в действителност сложна , само че за себе си. За самата Русия.

Днес още повече гласове в света се включиха  да анексира нашата територия - територията на Украйна. В резултат на това към този момент имаме десетки изказвания, които ясно поддържат Украйна и интернационалното право и осъждат Русия за тази нова нападателна стъпка.
 ISW: След анексията на украински територии от Русия - безпорядък
ISW: След анексията на украински територии от Русия - безпорядък

Вероятно Москва е избързала и сега детайлите се обясняват

Бих желал особено да отбележа изказването на генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш. Той в прав текст сподели, че Русия нарушава задачите и правилата на Организация на обединените нации, Устава на Организация на обединените нации и че псевдореферендумите и опитите за анексия няма да имат юридическа мощ. Когато такива думи се чуят на най-високо равнище в Организация на обединените нации, всички по света схващат всичко.

Русия няма такова право на несъгласие, което да спре или анулира това схващане за света.

Основното е нашата опозиция с вас, нашата отбрана с вас, нашето придвижване с вас към освобождението на цялата украинска територия. Нашето придвижване е това, което слага всичко на мястото му.

Русия направи фарс в Донбас. Абсолютен фарс, който искаше да показа като сякаш референдум, съобщи президентът.
 Светът осъди анексията на украински територии от Русия
Светът осъди анексията на украински територии от Русия

Русия прави нов опит за жестоко занемаряване на интернационалното право

Те изобразяваха нещо там, караха картечници по къщите, носеха листчета, пропагандистите снимаха всичко това в следената от тях част на Донбас.

Сега има украинско знаме. През тази седмица в Донбас имаше повече украински флагове. След седмица ще е още повече.

Какво тогава е псевдореферендум? Има ли две Донецки области? Две села Ямпил, Донецка област? Има ли две села Торске? Украинското придвижване ще продължи. Украинското знаме към този момент е в Лиман, Донецка област. Там към момента се водят боеве. Но там няма и диря от някакъв псевдореферендум.

За Украйна е разумно. За врага ще има от ден на ден и повече такива " несъответствия ".
 Украинските войски са на входа на Лиман
Украинските войски са на входа на Лиман

Около 5000 руснаци са обкръжени

Между другото, там към този момент започнаха да се хапят: търсят отговорни, упрекват някои генерали в провали. Това е първият звънец, който би трябвало да бъде чут на всички равнища на съветското държавно управление. Докато всички не решите казуса с този, който стартира всичко, който стартира тази безсмислена за Русия война против Украйна, ще бъдете избивани един по един, ще вършиме изкупителни жертви, с цел да не признаете, че тази война е историческа неточност за Русия.

Украйна ще си върне своето. И на изток, и на юг. И това, което се пробваха да анексират в този момент, и Крим, който се назовава анексиран от 2014 година Нашето знаме ще бъде на всички места.

Ще има наказване за тези, които направиха това закононарушение на експанзия против самостоятелната ни страна. На 1 октомври преди 76 години Нюрнбергският арбитражен съд завърши своята работа. В доста връзки точно този развой сложи основите на актуалния свят - правните основи на справедливостта. Всичко, което русцизмът се пробва да унищожи.

Следователно неизбежно ще се състои още един арбитражен съд, който ще постави завършек на кариерите на всички виновни за тази съветска " спецоперация " против интернационалната система, почнала през 2014 година и станала пълномащабна на 24 февруари и ще завърши с помощта на за героизма на нашия народ.

Днес към момента не знаем на кой ден ще се случи. Но ние знаем, че денят на нашата победа ще пристигна. След него ще е страшният съд за руснаците, съобщи още Зеленски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР