Русия грубо се противопоставя на Алексей Навални. Зад това се

...
Русия грубо се противопоставя на Алексей Навални. Зад това се
Коментари Харесай

Ди Велт: Навални става все по-опасен за Путин

Русия жестоко се опълчва на Алексей Навални . Зад това се крие страхът на Путин да загуби престижа си. Това, което се случва обаче, може да трансформира Навални в икона на митингите. За Кремъл това ще бъде по-голяма заплаха от всички апели на Запада, написа немският вестник " Ди Велт ".

Цялата тежест на държавната принуда, която Навални претърпява в този момент, единствено укрепва имиджа на опозиционера. Укрепва ролята му на главен зложелател на Путин в Русия и по целия свят. Това обобщава журналистът Павел Локшин.
 Кремъл: Путин не се опасява от Навални
Кремъл: Путин не се опасява от Навални

Дмитрий Песков сподели, че казусът е чисто вътрешен въпрос

За Кремъл би било по-лесно умерено да подходи към случая на Навални: колкото по-малко внимание, толкоз по-малко отвращение . ползата към Русия и по света от дълго време би утихнал, Кремъл може да стартира нови каузи против Навални. И по този начин да го лиши от сила през 2021 година, когато се организират изборите за Държавната дума.

Но този сюжет щеше да изисква филигранна работа на политически стратези.
 Навални буни руснаците за опозиция против Путин
Навални буни руснаците за опозиция против Путин

" Не мълчете. Съпротивлявайте се. Излезте на улицата "

И вместо да разчита на лукавите тактики, които толкоз постоянно се използваха в Русия, в тази ситуация с Навални съветската страна сграбчи бухалката, изцяло в духа на руската загадка полиция.

Проведеното против Навални правосъдно съвещание " припомня за най-мрачните руски времена ".

Кремъл обаче прави това по няколко аргументи.
 Русия хвърли Навални за 30 дни в ареста
Русия хвърли Навални за 30 дни в ареста

Сподвижниците му жигосаха решението като фарс

От една страна, роля играе страхът от неконтролируемия политик, който би могъл да сплоти възходящото неодобрение на руснаците в изборна година, в която всички избори, както нормално, би трябвало да се проведат, както Кремъл реши.

Освен това приказваме за репутацията на Путин. Накрая, посредством закани за наказателно гонене на Навални, съветската страна ясно даде знак, че той не би трябвало да се връща. Но нарушителят Навални го направи. Ако опозиционерът остане свободен, това ще показва слабостта на Путин.
 Навални жигосах
Навални жигосах " подигравката с правораздаването " в Русия

" Това е невероятно. Това е извънредно безвластие "

По този метод опозиционерът надалеч не е неоспорим национален воин. От друга страна, пандизчиите обичайно провокират състрадание измежду руснаците. Ако Навални в действителност би трябвало да влезе в пандиза за няколко години, това ще бъде недвусмислено доказателство, че Кремъл го счита за опасност. от своя страна би вдъхнало доверие измежду скептиците измежду съветското население.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР