Русия блокира в петък достъпа до рускоезичния уебсайт на The

...
Русия блокира в петък достъпа до рускоезичния уебсайт на The
Коментари Харесай

ЦЕНЗУРА: Русия блокира The Moscow Times

Русия блокира в петък достъпа до рускоезичния уеб страница на " The Moscow Times " поради роман за спора в Украйна, заяви anews.com.tr.

Английскоезичният уеб страница не беше обиден, макар че съветските интернет снабдители започнаха да блокират неговия рускоезичен уебсайт след уведомление от съветския контролен орган за връзки, написа вестникът.

Вестникът, който отразява Русия в продължение на три десетилетия след разпадането на Съветския съюз, съобщи на своя англоезичен уеб страница, че съветската му работа е била блокирана, откакто разгласява това, което „ управляващите назовават ​​фалшив отчет за чиновници на полицията за вълнения, които отхвърлят да се бият в Украйна ".

Статията от 4 април към момента беше на съветския уеб страница на вестника в петък.

Русия изпрати десетки хиляди бойци в Украйна на 24 февруари в това, което тя назовава специфична военна интервенция за унижение на военните качества на южния си комшия и премахване на хора, които назова рискови националисти.

Русия наложи ограничавания за докладването на спора. Москва споделя, че западните медии са дали прекомерно непълен роман за войната в Украйна.

Украинските сили оказаха твърда опозиция и Западът наложи необятни наказания на Русия в опит да я принуди да изтегли войските си.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР