Русия беше заподозряна, че крои планове да проникне в Марианската

...
Русия беше заподозряна, че крои планове да проникне в Марианската
Коментари Харесай

Русия беше заподозряна, че ще взриви Марианската падина, за да унищожи САЩ

Русия беше обвинена, че крои проекти да проникне в Марианската котловина и по този начин да унищожи Съединени американски щати. „ Майка Кузкина - 2:„ Кремъл ще взриви дъното на Марианската котловина и ще изпрати цунами в Съединени американски щати “- това беше измежду заглавието на изявления в съветската преса, отдадена на проектите на съветското министерство на защитата, оповестени през декември, за създаване на батискаф, който да слезе до дъното на Марианската меланхолия.

Коментирайки проектите на военния отдел, президентът на Академията за геополитически проблеми, лекар на военните науки, капитан 1-ви сан Константин Сивков отбелязва, че такива батискафи са нужни, по-специално, с цел да се дефинира прогнозният обсег на разкриване на сонарни станции на надводни кораби и подводници, както и прикрито разкриване и изследване, на ситуирани на дъното военни уреди с оглед унищожаването им, в случай че е належащо.

Докторът на военните науки уточни, че "депресията е ситуирана на границата на две тектонски плочи, в зоната на придвижване на разломите, където Тихоокеанската плоча минава под филипинската плоча ". „ Очевидно проучването на тази плоча ще стане приоритет за батискафа. Тогава в бъдеще ще използваме структурните особености на дъното на Марианската котловина за военни цели “, сподели президентът на Академията за геополитически проблеми.

Според други медии задачата на задачата на съветското Министерство на защитата да се гмурне до дъното на Марианската котловина ще бъде да сложи знамето на страната и православния кръст.

През октомври 2018 година, за унищожаването на Съединените щати, Сивков предложи да се взривят хиперкалибровни нуклеарни бойни глави (повече от 100 мегатона тротилов еквивалент) в супер вулкана Йелоустоун.

Разположена в западната част на Тихия океан, Марианската котловина има дълбочина съвсем 11 хиляди метра и се смята за най-дълбокото място в Световния океан. През цялата история единствено четирима души са стигали до дъното на депресията.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР