Русенската Sin Cars е подписала предварителни споразумения за доставка, внос

...
Русенската Sin Cars е подписала предварителни споразумения за доставка, внос
Коментари Харесай

Русенската Sin Cars ще изнася електромобили за Белгия, Нидерландия и Люксембург

Русенската Sin Cars е подписала предварителни съглашения за доставка, импорт и дистрибуция на електрическите автомобили L CITY за Белгия, Нидерландия и Люксембург, оповестиха от компанията. Договорът обгръща всички модели L CITY, както и аварийни елементи и спомагателни съставни елементи с марката.

Двете страни по съглашението са в развой по уточняване на всички елементи по бъдещото си съдействие, като до края на годината ще бъдат подписани окончателните контракти за дистрибуция.

Поредният електромобил L CITY към този момент е отпътувал към новия си притежател в Мюнхен, Германия.
 Русенската Sin Cars търси утвърждението на акционерите за увеличение на капитала
Русенската Sin Cars търси утвърждението на акционерите за увеличение на капитала

В момента компанията създава първите си електрически автомобили

" Доволни сме да споделим, че през последните месеци успяхме да създадем спомагателни усъвършенствания в автомобила, да усъвършенстваме още процеса по сглобяването и да усъвършенстваме направата на доста от детайлите. Подобрена е също и работата на софтуера - с добавени нови два режима на придвижване в този момент автомобилът дава отговор на всички условия и модерни параметри. L CITY този път е направен във разновидността Pickup (Пикап). Товарният му отсек е направен напълно от алуминий и е с тегло под 200 кг. ", допълват от българската компания.

Sin Cars стана втората компания от новаторски бранш, която закупи обществен статут на новия пазар за напредък на дребни и междинни предприятия (BEAM) на " Българската фондова борса ".

През второто шестмесечие на предходната година предвид на подготовката за започване на серийното произвеждане на електрическите автомобили L CITY, сдружението е назначило нови чиновници, които в края на декември те са били 22-ма.

Компанията завърши 2021 година със загуба в размер на 197 000 лв. при облага от 39 000 лв. през 2020 година, макар че приходите се усилват до 1,215 милиона лв. от единствено 255 000 лв. година по-рано. Разходите обаче порастват по-бързо и доближават 1,961 милиона лв. през 2021 година спрямо 207 000 лв. за 2020-а.

Преди година притежателят на основаната в Русе Sin Cars Росен Даскалов съобщи за Money.bg, че неговата концепция е през идващите 3 години да бъдат създадени до 20 000 автомобила. Казано другояче, това съставлява към 2% пазарен дял в Европа до 2025 година.
 Българската Sin Cars желае да създаде 20 000 електрическия автомобил в идващите 3 години
Българската Sin Cars желае да създаде 20 000 електрическия автомобил в идващите 3 години

Собственикът на компанията Росен Даскалов има за цел да нападна немския пазар
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР