Русе. Народният представител от ГЕРБ Светлана Ангелова се включи в

...
Русе. Народният представител от ГЕРБ Светлана Ангелова се включи в
Коментари Харесай

Народният представител от ГЕРБ Светлана Ангелова посети Дневния център на Фондация „Трета възраст“ в Русе

Русе. Народният представител от ГЕРБ Светлана Ангелова се включи в подготовката за Коледа в дневния център на Фондация „ Трета възраст “ в Русе. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Ангелова бе придружавана от представители на общинското управление на Жени ГЕРБ – Русе.
Депутатът сподели уменията си в приготвянето на ястия за коледната софра и беседва с възрастните хора по редица тематики, свързани с всекидневието им. Тя означи забележителната роля на Ценка Димитрова – шеф на Центъра, с цел да се основат чудесни условия за отдих и творчество, както и взаимно честване на празници и рожденни дни. Подчертана бе и ролята на Община Русе за възстановяване благосъстоянието на хората от третата възраст чрез даването на нови обществени услуги по планове с европейско финансиране. Народният представител се спря на някои аспекти от новия държавен бюджет, които плануват спомагателни средства за лицата в неравностойно състояние и старите хора.
В края на събитието Светлана Ангелова пожела на всички светли празници, здраве, персонално благополучие и благополучна Нова 2019 година.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР