Румен Овчаров знаково смъмри соцлидера Корнелия Нинова. Социалистът, за когото

...
Румен Овчаров знаково смъмри соцлидера Корнелия Нинова. Социалистът, за когото
Коментари Харесай

Румен Овчаров знаково обръща гръб на Нинова

Румен Овчаров знаково смъмри соцлидера Корнелия Нинова. Социалистът, за който в Българска социалистическа партия настояват, че е най-верният консултант на Нинова, кадровик и идеолог на политиките й, сподели, че е на косъм да й обърне тил.

Политическото време на водачите не съответствува с астрономическото време, сподели Овчаров в изявление за бТВ. Отдавна споделих на Корнелия, че не се е родил индивидът, който да води война с всички и да побеждава постоянно. Няма подобен в международната история. Нейната цел трябваше да е консолидация на партията, консолидация на левицата. За страдание доста малко или почни никакви стъпки не бяха направени в тази посока. Ако продължава в същия дух, политическото време на Корнелия скоро ще свърши, отсече Румен Овчаров.

Въпреки това той счита, че на този стадий не е належащо да се приказва за оставката на Нинова, тъй като тя е получила доста огромна поддръжка от партията на вътрешните избори за водач.

Българска социалистическа партия ще поддържа анти-ГЕРБ държавно управление, сподели Румен Овчаров, без значение че нито една от новите протестни партии в Народното събрание не желае поддръжката на социалистите. Ще подкрепим няколко национални цели, първата от които е битка с пандемията и продължение на икономическите ограничения за хората и бизнеса, сподели социалистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР