Румънското дъщерно дружество на германската фармацевтична група Stada Arzneimittel -Stada

...
Румънското дъщерно дружество на германската фармацевтична група Stada Arzneimittel -Stada
Коментари Харесай

Германската фармацевтична група Stada инвестира €48,3 милиона във фабрика в Румъния

Румънското дъщерно сдружение на немската фармацевтична група Stada Arzneimittel -Stada Romania ще влага 48,3 милиона евро в нова фабрика, която ще се намира в индустриалния парк Ариеш в Турда. Това заяви компанията, представена от румънски медии.

Проектът е подсилен и от румънското държавно управление посредством държавна помощ, оповестиха още от компанията. Държавното финансиране ще е над 20 млн. евро или малко под половината от заложената за инвестиция сума за плана съгласно Ziarul Financing.

Във фабриката в началото ще проработят девет индустриални линии за капсули и таблетки, с потенциал от 100 милиона опаковки годишно. Площта на фабриката ще към 30 000 квадратни метра.

" Мястото, на което ще се намира е покрай склада нив Тимишоара, който отворихме тази година, покрай индустриалните звена на Stada в Сърбия, както и до тестова лаборатория, която обслужва групата Stada в международен мащаб. Географското местонахождение на фабриката също предлага бързи връзки за превоз до всички европейски пазари ", разяснява Михай Фугаревич, който е общоприет управител на Stada Romania.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР