Румънският съд удължи задържането на противоречивия инфлуенсър Андрю Тейт, който

...
Румънският съд удължи задържането на противоречивия инфлуенсър Андрю Тейт, който
Коментари Харесай

Румънски съд удължи задържането на инфлуенсъра Андрю Тейт

Румънският съд удължи задържането на спорния инфлуенсър Андрю Тейт, който е разследван дружно с брат си за хипотетичен трафик на хора и обезчестяване, заяви Агенция Франс Прес.

36-годишният Тейт и 34-годишният му брат Тристан бяха задържани в края на декември предходната година и от този момент румънските съдии удължават задържането им всеки месец.
Според румънската правна система, предварителното задържане може да бъде удължено до най-много 180 дни в очакване на вероятно покачване на обвиняване.
Съдът в Букурещ реши да удължи задържането им с още 30 дни - решение, което може да бъде обжалвано.

Според медийния им екип последното удължение на периода е оставило братята " без думи ".

" Значителните материални вреди, които са претърпели, са нищо спрямо моралните. Техният имидж е непоправимо повреден ", се споделя в известието.
Братята не престават да отхвърлят всички повдигнати против тях обвинявания.

Тейт, някогашен кикбоксьор от британско-американски генезис, който има милиони почитатели в интернет, дружно с по-малкия си брат и две румънки, са разследвани по обвиняване в " основаване на проведена незаконна група, трафик на хора и обезчестяване ".

В рамките на следствието румънската полиция нахлу в няколко парцела, свързани с братята Тейт, и иззе доста от активите им, в това число сбирка от първокласни коли.

В правосъден документ от януари се споделя, че жена от Обединеното кралство е била " вербувана ", откакто се влюбила в Андрю Тейт, който по-късно я довел в Румъния " за полова употреба ".

През 2016 година Тейт взе участие в английското телевизионно риалити шоу " Биг Брадър ", само че е отхвърлен след появяването на видео, на което се вижда по какъв начин атакува жена.
След това той се насочва към платформите на обществените медии, с цел да разпространява противоречивите си възгледи, преди да бъде неразрешен поради забележки срещу дамите и тирада на омразата.

На Тейт беше позволено да се върне в Twitter, откакто южноафриканският милиардер Елон Мъск купи компанията.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР