Румънският нападател на Клаудиу Кешеру не скри задоволството си от

...
Румънският нападател на Клаудиу Кешеру не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Кешеру: Това бе един страхотен мач! Уау!

Румънският нападател на Клаудиу Кешеру не скри задоволството си от страхотната победа над Берое със 7:0, в който той осъществя следващия си хеттрик в Първа лига.

„ Това бе един страховит мач за нас. Уау! Гледахме мача на ЦСКА против Левски, в който направиха еднакъв. Подходихме по най-хубавия метод, трябваше да бъдем съсредоточени. Показахме предпочитание, направихме страховит мач, пресирахме през всичките 90 минути, вкарахме доста голове “, разяснява Кешеру, който бе определен за Играч на мача.

„ Все още би трябвало да продължим да играем съсредоточено, макар преднината ни пред ЦСКА. Това бе нашата 12 поредна победа и сме единствено на две от клубния връх, който в случай че не се неистина е 14 мача. Ще се опитаме да го подобрим. “

Кешеру също показа, че за него не е фикс концепция да стане голмайстор на Първа лига, макар че се изравни по голове с Фернандо Каранга от ЦСКА.

„ Ще продължа да играя както до момента. Ще играя за тима. Няма да трансформирам стила си, с цел да печеля голмайсторския приз. Ще играя за наслаждение “, показа още Клаудиу Кешеру.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР