Румънският министър на здравеопазването Нелу Татару заяви, че от 1

...
Румънският министър на здравеопазването Нелу Татару заяви, че от 1
Коментари Харесай

Ето кога Румъния ще отвори заведенията

Румънският министър на опазването на здравето Нелу Татару съобщи, че от 1 юни ще бъдат приложени нови ограничения за облекчение на рестриктивните мерки и даде като образец отварянето на заведенията навън, само че при изискване, че се съблюдава физическа отдалеченост, съобщи " Аджерпрес ".

" В края на тази седмица ще създадем оценка на този първи 14-дневен интервал на облекчение и ще можем да определим и ограниченията, който ще дойдат след 1 юни. Засега можем да кажем много несъмнено, че ще отворим още веднъж заведенията навън. Ще запазим същата обществена отдалеченост от един метър и половина и защитни ограничения в общите пространства, каквито са тоалетните ", съобщи министърът в телевизионно изявление.

Той добави, че от 15 юни може да бъдат отворени и плажовете, а от месеците юли-август румънците биха могли да имат " съвсем естествен живот ". " Ако нещата вървят обикновено, от 15 юни считаме да отворим и плажовете. Физическата отдалеченост остава, общите пространства, общите повърхности, хигиената остават главните правила. Ако съблюдаваме тези защитни ограничения, ще можем да си позволим с времето и други облекчения ", уточни министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР