Ругантните само надъхват Кирил Десподов да показва най-доброто от себе

...
Ругантните само надъхват Кирил Десподов да показва най-доброто от себе
Коментари Харесай

Петър Жеков: Ругантните само надъхват Десподов

Ругантните единствено надъхват Кирил Десподов да демонстрира най-хубавото от себе си на терена, счита легендата на ЦСКА Петър Жеков. Според голмайстор №1 в елита за всички времена ЦСКА-София към момента най-малък късмет за купата, макар загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград, която отвори разлика от шест точки в интерес на " орлите ".

Именно Десподов беше в основата на триумфа, като изигра доста мощен мач против някогашния си тим. След мача той получи куп обиди от почитателите в обществените мрежи. Според Жеков това обаче е контрапродуктивно в тази ситуация с Десподов.

" Когато те псуват толкоз доста, ти се надъхваш още повече, както е при Десподов ", споделя легендата пред " България Днес ". " Десподов и Антон Недялков сякаш ги продавахме в чужбина, а в този момент са в Разград и ние взехме едно дърво за тях. Казвах на Гриша Ганчев да не бърза да ги продава, а да ги остави още малко.

Няма по какъв начин да победим Лудогорец, като не можем и веднъж да уцелим вратата. Има още много мачове до края, ще ни бъде мъчно с Локо Пд и Берое. Кой ги брои Левски? Тях ще ги прегазим. Добре най-малко, че няма да изпаднат, без тях няма да е забавно ", споделя още Петър Жеков. efbet Лига 19 кръг, събота 27 февруари  Лудогорец 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР