РС Македония не подходи почтено спрямо договора за добросъседство и

...
РС Македония не подходи почтено спрямо договора за добросъседство и
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: Безсмислено е Кирил Петков да ходи на крака в Скопие, някой го притиска, нещо не се казва на българските граждани

РС Македония не подходи честно по отношение на контракта за добросъседство и съдействие, изчакваше се до последно, с цел да се извият ръцете на България. Това сподели политологът доцент Стойчо Стойчев пред „ Фокус “. По думите му става въпрос за външно-политически напън във връзка с Македония и ръководещите би трябвало да оправдаят доверието на хората, като се опълчват на този напън, тъй като в случай че не го създадат, това ще отвори вратите и за други претенции.

„ Отиването на крайници в Скопие е безсмислено, Кирил Петков е поел ангажимент към някого, с цел да инициира такава среща, нищо не постанова тази интензивност от българска страна “, сподели още доцент Стойчев.
свързани новини86752на 18.12.2021
" За мен това значи, че има нещо, което не се споделя на българските жители, в последна сметка ще се случи това, което се случи на Гърция - Ципрас подписа Преспенския контракт, Кирил Петков ще отиде някъде в Македония, ще подпише някакъв контракт и нещата ще бъдат завършени тихомълком ", изрази подозренията си доцент Стойчев.

Ако това се случи, би било изменничество по отношение на поколенията българи, които са дали живота си за тази идея, паметта ще бъде пропиляна, добави още доцент Стойчо Стойчев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР