Розмари напусна къщата на VIP Brother, след като не успя

...
Розмари напусна къщата на VIP Brother, след като не успя
Коментари Харесай

Розмари напусна VIP Brother, призна за проблеми с годеника си

Розмари напусна къщата на VIP Brother, откакто не съумя да се пребори за зрителския избор с другите двама номинирани – Петко и Стефан. Всъщност разликата беше минимална – Рози получи 32% от гласовете, а нейните съперници по 34%.

На излизане тя показа, че е признателна на Ваня и харесва Ричард, тъй като е добър и е угрижен за фамилията си. Моделът даде щита на Ваня, а не на Ричи, тъй като „ би трябвало да е мъж и да се оправя самичък “.

По-рано в шоуто Розмари трябваше да дава отговор на въпроси на съквартирантите и главно питанията бяха за нейния избраник. Тя призна, че преди да влезе в шоуто е имала проблеми във връзката си и по тази причина се случила закачката сред нея и фитнес инструктора.

Ричард продължава да бъде в центъра на вниманието след изцепките и отношението си към Розмари. Една от коментаторките – Кали, пък съобщи, че е подготвена да влезе в къщата и да му „ шибне една в лицето “. Нейното предпочитание беше задоволено и тя нахлу вътре. Кали беше очевидно гневна и съобщи в лицето на Ричи, че е „ супер презрян “ и няма никакво образование.

Ричи пък беше като гръмнат от непредвидената офанзива. По-рано той изпадна в амок и от песента на съквартирантите, осъзнавайки, че всички ще го подиграват след шоуто.

Източник: monitor
Снимка: VIP Brother
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР