Розите са символ на любов, щастие, радост, удовлетворение, лоялност, прошка,

...
Розите са символ на любов, щастие, радост, удовлетворение, лоялност, прошка,
Коментари Харесай

3000 рози получи ВВВУ „Георги Бенковски“

Розите са знак на обич, благополучие, наслада, задоволство, преданост, амнистия, доверие, безкрайност, безконечност съгласно цветовете си!

Броят на подарените рози също е от голяма важност – от пояснение в обич - една, признателност, почитание, привет, а в случай че са от 50 до 100 са израз на безконечна обич! А в случай че са 3000???

Може би знак на благодарност към родител, отдал близо тридесет години в името на авиацията и армията, към оцветяване атмосферата в квартала, в който си роден, възприятието за хубост и естетика, които да усъвършенстват живота ни?!

На каквото и да е знак, жестът на плевенчанина Николай Пелишатски, изпълнителен шеф на българско-нидерландското сдружение „ Брит Розако “, което отглежда 300 сорта декоративни рози на 200 дка край Павликени е впечатляващ.

В навечерието на Деня на храбростта и Празник на Българската войска, господин Пелишатски подари за засаждане на терасите пред новата образователна база на ВВВУ „ Георги Бенковски “ в гр. Плевен посадъчен материал от шест типа чайно-хибридни рози-розова, двуцветни, бяла, катерлива-червена. Част от розите ще бъдат засадени и в региона на учебното заведение в Долна Митрополия.

В дните преди празника, курсанти, преподаватели и чиновници ще засадят и в следствие ще се грижат за розите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР