Смъртта на фентанил на момченце в детска градина провокира ужас в Бронкс

...
Роза минава през детската градина Divino Niño всеки ден на
Коментари Харесай

Роза минава през детската градина Divino Niño всеки ден на път за работа в собствения си детски център в северния квартал на Ню Йорк на Бронкс.

Роза (не е истинското й име) каза, че е хвърляла поглед към табелата на прозореца на детската градина, забелязвайки друго детско заведение в квартал, където родителите понякога имат да обикалят употребяващите наркотици, припаднали по улиците, на път да оставят децата си.

Но миналата седмица Роза и други в общността бяха шокирани да научат, че самото детско заведение Divino Niño се е превърнало в местопрестъпление.

На 15 септември едногодишно момче почина от предполагаема свръхдоза наркотици в детската градина Divino Niño, след като служители казаха, че фентанилът е бил скрит под постелка, използвана от децата за дрямка.

Други три малки деца бяха приети в болница, а собственичката на детската стая, Грей Мендес, на 36, и нейният наемател, Карлисто Асеведо Брито, на 41, са обвинени в наркотици притежание с намерение за разпространение, водещо до смърт.

Наркотици, открити в капак в разсадник за фентанил в Ню Йорк
Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg