Ротация на управлението се оказа ротация на скандалите. Това коментира

...
Ротация на управлението се оказа ротация на скандалите. Това коментира
Коментари Харесай

Гълъб Донев стресна всички. Държавата на концесия

Ротация на ръководството се оказа ротация на свадите. Това разяснява министър председателят Гълъб Донев в изявление за Нова тв.

Не съм броил последните 299 дни. Не съм се замислял даже, че е минало толкоз време откогато съм длъжностен министър председател на страната. това е една извънредно огромна отговорност, която се носи пред българското общество. Особено на фона на обстановката, която съобщи първият длъжностен кабинет през август предходната година, сподели служебният министър-председател.
-->
По думите му държавното управление се е сблъскало с доста рецесии през миналите 10 месеца. „ Това, което направихме може да бъде направено не от едно, а от две постоянни държавни управления. Това е една изключителна отговорност, натоварване и безсилие освен за премиера, само че и за екипа, който работи с министрите. В това включвам и държавната администрация, тъй като в тази характерна политическа обстановка – страната има сигурност посредством дейностите и на държавните чиновници ”.

Донев беше безапелационен, че в никакъв случай не е очаквал да остане толкоз дълго на поста. „ Още, когато встъпих в служба на 2 август споделих, че съм подготвен да си потегли още на идващия ден. И след предходните изключителни парламентарни избори още веднъж заявих, че
Всичко за Вашата сватба
и аз и служебния кабинет имаме подготвеност да предадем властта на постоянно държавно управление, тъй като това е естествения ход, по този начин е и по Конституция ”.

Премиерът разяснява въпроса какъв брой близо сме до нови избори с думите: „ След това, което за тези два месеца – от 2 април до в този момент гледаме, договарянията за сформиране на постоянен кабинет, договарянията, които се оказаха замразени, се оказахме в обстановка в която, от ротация на ръководството, се оказахме в ротация на кавги. Това, което всички гледаме – освен българските жители, само че и нашите задгранични сътрудници, демонстрира уродливото лице на политическия цинизъм, който върви сега. Той може да бъде разказан с алабализми, само че в действителност приказва едно. Че желаят да вземат страната на концесия ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg