Роснефт и Indian Oil Corporation Limited“ сключиха договор за доставка

...
Роснефт и Indian Oil Corporation Limited“ сключиха договор за доставка
Коментари Харесай

Русия и Индия сключиха договор за доставка на 2 млн. тона руски нефт

" Роснефт " и „ Indian Oil Corporation Limited “ подписаха контракт за доставка на съветски нефт за 2022 година, оповестиха от Кремъл.

" Договор за доставка на съветски петрол за интервала от 01.01.2022 година до 31.12.2022 година сред ПАО " Нефтена компания Роснефт " и „ Indian Oil Corporation Limited “ е подписан на срещата сред съветския президент Владимир Путин и индийския министър председател Нарендра Моди “, се споделя в изказване.
Цената на петрола е напът да запише най-големия месечен срив от началото на пандемията
Петролът е изправен пред най-голямата си месечна загуба от началото на пандемията насам, защото вложителите преценят рисковете от...

Както прецизира „ Роснефт “ в известието си, става дума за доставки на до 2 млн. тона нефт.

Освен това е подписан и контракт за развиване на съдействието в региона на образованието и образованието.

" В рамките на съглашението се възнамерява да се провежда образование на чиновници на „ Роснефт “ и индийски компании въз основата на просветителни организации в Русия и Индия, в това число центрове за корпоративно образование на нефтената компания „ Роснефт “ и индийски компании ", се споделя в изказването.

Обменът на опит ще обхване такива области като геология и изследване, сондиране и геофизични проби на кладенци, създаване, произвеждане и употреба на морски залежи, нефтопреработване и нефтохимия.
Bloomberg: Освобождаването на петрола от запаси ще докара до свръхпредлагане на пазара
Организацията на страните експортьорки на нефт, ОПЕК, обмисля да анулира плануваното нарастване на производството през януари при положение...

Ще бъдат извършени и образования в следните области: търговия и логистика, сигурност на околната среда, здравословни и безвредни условия на труд, ръководство на интернационалните планове, подготовка и осъществяване на концесионни съглашения и планове, автоматизация на индустриалните процеси, ръководство на вложения. През 2018-2019 година фирмите към този момент са обезпечили образование на чиновниците.

" Роснефт " има дял от 49,13% в индийската „ Nayara Energy “, която включва рафинерия с потенциал 20 млн. тона годишно във Вадинар, дълбоководно пристанище, което може да приема свръхголеми танкери от клас VLCC, и верига бензиностанции на дребно.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР