Роскосмос изпраща писмени искания за премахване на незаконните санкции до

...
Роскосмос изпраща писмени искания за премахване на незаконните санкции до
Коментари Харесай

Рогозин към NASA: Санкциите могат да унищожат МКС, ще се плати висока цена

Роскосмос изпраща писмени претенции за " унищожаване на противозаконните наказания " до партньорските организации на Международната галактическа станция (МКС), сподели Дмитрий Рогозин, началник на Роскосмос, съобщи РИА Новости.

„ Държавната корпорация за галактическа активност Роскосмос изпраща писмени апели до сътрудниците в Международната галактическа станция – управлението на Националното ръководство по аеронавтика и галактическо пространство (NASA), Канадската галактическа организация (Canadian Space Agency, CSA) и Европейските галактически организации (ESA) и други с искане за унищожаване на противозаконните наказания от нашите предприятия “, се споделя в Telegram канала на Рогозин.

Той илюстрира известието с карта, формирана от американски астрономи, която демонстрира вероятните зони за рухване на МКС при положение на неконтролирано излизане от орбита.

" Това единствено демонстрира, че унищожаването на МКС съставлява най-малка заплаха за Русия. Но популацията на други страни би трябвало да се замислят за цената на глобите, които са почнали против Роскосмос. Тя е по-висока от цената на маниакално разрушаваното от Запада интернационално галактическо съдействие “, сподели Рогозин.

По-рано той напомни, че Роскосмос дава отговор освен за насочването на МКС и за предпазването ѝ от рискови конфликти, само че и за доставката на гориво.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР