Рони О'Съливан и Джон Хигинс се засипаха с комлименти един-другиго

...
Рони О'Съливан и Джон Хигинс се засипаха с комлименти един-другиго
Коментари Харесай

Хигинс: Победих най-великия за всички времена, дано запазя нивото за Крусибъл

Рони О'Съливан и Джон Хигинс се засипаха с комлименти един-другиго след края на финала им в " Шампионата на играчите ", в който Вълшебника от Уишоу реализира безапелационен триумф с 10:3 и завоюва 31-ва ранкинг купа в кариерата си.
" Джон беше необикновен през цялата седмица. Селби му взе единствено 7 точки, а през днешния ден той вкарваше по доста и беше доста стабилен. Знаех, че би трябвало да играя доста добре, с цел да имам шансове и може би прекалих с напрежението върху себе си. Срещу някой като Джон от време на време няма какво да направиш, просто си стоиш в стола и знаеш, че ще свърши по-бързо.

Надявам се някой ден да печеля край, само че не съм прекомерно отрицателен, тъй като има 126 играчи, които биха си сменили мястото с мен. Радвам се доста за Джон и фамилията му, тъй като такава доминация не се вижда всеки ден ", сподели Рони.

" Това беше най-хубавата ми седмица. Печелил съм международни трофеи и други шампионати, само че такава седмица против противници от подобен диаметър в никакъв случай не съм имал. Побеждавал съм с биткаджийски фреймове и с душeвност, само че в този момент бях като Рони през цялата седмица. Стандартът на топ играчите е доста висок, може и да печелиш против 80% от останалите, само че против топ играчите да играя по този начин е в действителност доста задоволяващо. Не бях виждал трофей от няколко години и се веселя, че завоювах.

Израстнал съм с Рони и постоянно съм казвал, че е най-великият в историята, тъй че се веселя, че в този момент победих най-хубавия състезател. Мислех си, че ще имам 4-5 седмици отмора преди " Крусибъл ", само че в този момент се класирах за " Шампионата на тура ", тъй че няма да е тъкмо по този начин. Надявам се да не изгубя доста от равнището си в оставащите дни и да се показва на равнище на Световното ", сподели Хигинс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР