Ромина Андонова бе обявена за най-красивата жена в България за

...
Ромина Андонова бе обявена за най-красивата жена в България за
Коментари Харесай

Ромина Андонова и Дарко Тасевски засенчиха холивудски звезди на световна премиера

Ромина Андонова бе оповестена за най-красивата жена в България за 2010-а година. Тя е брачна половинка на някогашния футболист на Левски и сегашен на Славия Дарко Тасевски, като двамата се радват на три дечица. Дори и след три раждания тя оизглежда ужасно. Андонова участва на международната премиера на " Аватар: Природата на водата " в Лондон. Тя бе в компанията на Дарко Тасевски дружно със звеззди като Кейт Уинслет и Джеймс Камерън. Ромина разгласява фотоси от събитието в обществените мрежи. Ето какво написа Андонова в персоналния си профил в Instagram.

" Грандиозно и впечатляващо! Няма по какъв начин да не споделя какъв брой съм щастлива, че имах опцията да участвам на международната премиера на Аватар: Природата на водата в Лондон и то дружно с Дарко, който апропо е огромен киноман. 

Честно казано с него имахме потребност тъкмо от това- да бъдем дружно (сами) и то в друга среда, друга от нормалната. Е, какво по-подходящо от една международна премиера в Англия.

Да бъдеш част от такова огромно събитие и то на метри от хора като Кейт Уинслет, Зоуи Салдана, Сам Уъртингтън, Джеймс Камерън и други е повече от вълнуващо. За мен това е самопризнание за добре свършена работа през годините и доказателство, че човек би трябвало да мечтае огромно ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР