Ромелу Лукаку изрази мнение, че съперничеството между Килиан Мбапе и

...
Ромелу Лукаку изрази мнение, че съперничеството между Килиан Мбапе и
Коментари Харесай

Лукаку: Хaланд и Мбапе ще доминират в следващите 10 години

Ромелу Лукаку изрази мнение, че съперничеството сред Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд ще господства футбола за най-малко идващите 10 години. Нападателят на Интер Лукаку се приготвя да се изправи против Холанд и Манчестър Сити във финала на Шампионската лига в събота.
Норвежкият нападател счупи редица върхове, откакто вкара 36 гола в 38 мача в дебютния си сезон във Висшата лига, подобрявайки достиженията на Анди Коул и Алан Шиърър от по 34 в границите на 42 кръга. Общо, Холанд осъществя 52 гола в 52 мача, с цел да изведе Сити до триумфите в Премиършип и ФА Къп. Междувременно, Мбапе вкара 41 пъти в 43 дуела за Пари Сен Жермен във всички шампионати, като завоюва шампионската купа на Лига 1 за шести път в кариерата си.

„ Мисля, че Холанд ще господства, дружно с Мбапе, международния футбол в идващите 10 години. Те ще се борят от новото потомство. Те в действителност ще заместят Меси и Роналдо в идните две години “, показа Лукаку пред основния състезателен анализатор на CNN Дарън Люис. Реализатор номер 1 в историята на Белгия погледна по-детайлно към теста, пред който е изправен Интер в събота в Истанбул, като осъзнава, че „ нерадзурите “ ще бъдат съществени новобранци в Турция.

„ Това е нещо красиво – да играем против евентуално най-силния тим в света. Просто желая да се насладя на финала, да не изпитвам напрежение, просто да се насладя на момента, на подготовката, да отидем с настройката да реализираме най-хубавия вероятен резултат. Манчестър Сити е добра смазана машина. Пеп Гуардиола е толкоз добър управител, тъй като във всеки мач има друг тактически проект. Те имат разнообразни нюанси във всеки дуел. И Холанд с неговите придвижвания и метода, по който отварят отбраните, той ще получи шансове, тъй като тези придвижвания и нюанси, които вършат, са доста добре синхронизирани “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР