Романтика, късмет в любовта и необикновени емоции! Готови ли сте

...
Романтика, късмет в любовта и необикновени емоции! Готови ли сте
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 21 – 27 януари

Романтика, шанс в любовта и невероятни страсти! Готови ли сте за такива прекарвания? Докато някои представители на зодиака ще се радват на любовни магии, други ще имат чувството, че пред тях има трудности. Повече за това какво ви чака, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Сърцето ви е изпълнено, това е несъмнено. Има човек, към който изпитвате тези мощни страсти. Овни, тази седмица ще се почувствате по този начин, като че ли всичките ви фантазии свързани с любовта най-сетне са се сбъднали. Дълго време сте чакали за това и макар че не сте от най-търпеливите, ще разберете, че чакането си е заслужавало. Понякога Вселената ни дава най-хубавото най-сетне.

Телец

Обвързаните Телци ще имат мотив за наслада и той ще бъде обвързван с финансите на колегата им. Възможно е насладата им да бъде подбудена и от обща инвестиция, която са създали, да закупят нов дом, кола или друга облага.

Близнаци

Когато става въпрос за обич, вие несъмнено сте печеливши. Венера ще окаже въздействие върху вашия бранш на любовта и ще бъде в добра позиция към Юпитер, който ще бъде във вашия партньорски бранш. Някои от представителите на зодията може да получат предложение за брак или да сключат подобен. Любовната връзка ще се усъвършенства и нещо ще ви накара да се усмихнете необятно.

Рак

През тази седмица Раците ще се радват на нови благоприятни условия във връзка с работата, на възможен финансов прогрес. Ще бъде динамично, забавно. За страдание няма да могат да получат по този начин мечтаната поддръжка от обичания си човек. Той или тя може да прояви ревнивост или даже яд към триумфите ви. И въпреки всичко недейте да си разваляте настроението. Опитайте се да бъдете по-търпеливи към половинката ви.

Лъв

Лъвовете ще могат да изразят по-лесно възприятията си. За благополучие, разкриването на вашите дълбоки страсти ще бъде единствено във ваша изгода. Всъщност, смелостта ви да говорите за любовта си към някого, ще бъде възнаградена с най-удивителното взаимно влияние. Прекрасната връзка на Венера и Юпитер във вашия бранш на романтиката ще ви подскаже да обичате на глас. Няма да съжалявате.

Дева

Ще бъде седмица, в която Девите, които не получават това, от което се нуждаят в любовта ще „ прогледнат “. Дали не давате повече от себе си, а в подмяна не получавате задоволително? Безусловната обич е едно, само че идва миг, в който би трябвало да се запитате за какво сте единственият вложител във връзката ви. През идващите дни ще разберете, че е време да извършите себе си приоритет.

Везни

Уважаеми Везни, в случай че сте имали сантиментална фантазия, то тази седмица тя може да се осъществя. Колко красиво, нали! Има мощна галактическа сила, в която ще се включат Венера и Юпитер. Да говорите за обич, да взимате решения за любовта, да говорите от сърце… Нищо няма да ви спре!

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион ги чака една незабравима седмица във връзка с кариерата и финансите. Ако сте обвързани, обичаният човек ще показа насладата ви, казвайки ви какъв брой специфични качества притежавате. Това равнище на поддръжка ще ви накара да отидете даже по-далеч. Радвайте се на хубавите моменти.

Стрелец

Възможно ли е любовният ви живот да стане по-хубав? Възможно е и това ще се случи. През тази седмица ще бъдете изправени пред обстановка, която ще ви накара да помислите какво сте подготвени да платите в името на любовта. Изглежда, че сте подготвени да извършите известни отстъпки, с цел да задържите любовта, която имате. След като го извършите, ще усетите магията.

Козирог

Романтична седмица чака обвързаните представители на зодията. С обичания човек ще желаете да откраднете и дребното свободно време единствено за двама ви. Когато извършите това ще откриете, че всичко е толкоз хубаво. Ще бъдете подготвени да споделяте, да разкривате дълбоките усеща, които изпитвате един към различен. Да, любовта е красива!

Водолей

За Водолеите любовта ще бъде фокус тази седмица. Очакват ви прочувствени моменти с колегата. Ще има промени в любовния ви живот. Какви ще бъдат те, зависи от това къде се намирате в актуалната обстановка.

Риби

Комуникацията сред вас и половинката ви може да е неразбираема. Или той/тя ще се прояви като детектив, проверявайки телефона ви, или ще има индикация, че някой от двама ви се нуждае от отмора. Може би не е неприятна концепция да имате повече време за себе си, в което да помислите за настоящото положение на връзката ви. Друга опция е да се зараждат страсти към човек, който е привързан.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР