Романтичните комедии остават жанр, който се радва както на любовта

...
Романтичните комедии остават жанр, който се радва както на любовта
Коментари Харесай

Когато Дженифър Анистън и Джулия Робъртс се разменят

Романтичните комедии остават род, който се радва както на любовта на публиката, по този начин и на ентусиазма на кино студиата. Защото триумфът им съвсем постоянно е обезпечен - кой не би желал да гледа история, която по едно и също време те разчувства, кара те да се смееш и завърша с хепиенд?
 „ Билет до парадайса “, Джулия Робъртс, Джордж Клуни и какво да чакаме от сантименталната комедия
Какво да чакаме от „ Билет до парадайса “ с Джулия Робъртс и Джордж Клуни

Смях, развлечение, романтика и завършения на другоземен остров

А когато в двете основни функции са " ветераните " на Холивуд в ромкомите Джулия Робъртс и Дженифър Анистън, няма място за подозрения. Нищо чудно, че за бъдещия филм, който даже още си няма име, със зъби и нокти се бореха четири студиа/стрийминг платформи.

Получиха го Amazon Studios. А ето и дребното, което се знае за него. Идеята е на Макс Барбакоу, който ще напише сюжета и ще режисира. А историята е за две дами, които по някакъв метод съумяват да разменят телата си.

Единствената друга информация за бъдещата сантиментална комедия е, че Робъртс и Анистън ще получат галактически възнаграждения за функциите си, оповестяват ни от Deadline. Двете ще се включат и като продуценти на кино лентата на Барбакоу посредством фирмите си Red Om Films и Echo Films.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР