Роман Абрамович излезе с последното си изявление като собственик на

...
Роман Абрамович излезе с последното си изявление като собственик на
Коментари Харесай

Роман Абрамович с последното си изявление като собственик на “Челси“

Роман Абрамович излезе с последното си изказване като притежател на " Челси ". По-рано през днешния ден стана ясно, че са изчистени всички елементи по продажбата на клуба, а договорката ще бъде оповестена публично в понеделник.

Управлението на Челси минава в ръцете на американски консорциум, воден от милиардера Тод Боули.

Ето и последните думи на Роман Абрамович като притежател на Челси:

" Изминаха съвсем три месеца откогато разгласих желанията си продам Челси. През това време клубът работи интензивно, с цел да откри верния страж за Челси, който сполучливо да преведе клуба в идващия стадий.

Собствеността на този клуб е огромна отговорност. Откакто пристигнах в Челси преди близо двадесет години, от първо лице станах очевидец какво може да реализира този клуб. Целта ми беше да подсигурявам, че идващият притежател ще има мисленето, което ще даде опция за триумф мъжкия и женския тим, както и волята и устрема да продължи да развива и останалите аспекти на клуба, като Академията и основната работа на Фондация Челси.

Доволен съм, че търсенето завърши сполучливо. Докато предавам Челси на новите му пазители, бих желал да им пожелая доста триумф както на терена, по този начин и отвън него.

За мен бе голяма чест да бъда част от този клуб – бих желал да благодаря на всички минали и сегашни играчи, личен състав и несъмнено, на почитателите за тези невероятни години.

Горд съм, че вследствие на взаимните ни триумфи, милиони хора ще се възползват от новата благотворителна фондация, която бе основана. Това е наследството, което създадохме дружно. Благодаря ви,Роман ", написа Абрамович.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР