Рома ще насочи поглед към Аржентина за нови попълнения, пише

...
Рома ще насочи поглед към Аржентина за нови попълнения, пише
Коментари Харесай

Рома ще се подсилва с дуо от Аржентина

Рома ще насочи взор към Аржентина за нови попълнения, написа " Кориере дело Спорт ". На " Олимпико " са хвърлили око на двама футболисти от южноамериканската страна. Става въпрос за нападателя на Талерес Нахуел Бустос и за бранителя на Ривър Плейт Гонсало Монтиел.

Бустос е набелязан като авариен вид, в случай че Рома не успее да контракти привличането на Мойс Кийн от Евертън. 21-годишният гений има 9 гола и 4 асистенции в 20 мача за Талерес този сезон, като е част от олимпийския тим на Аржентина. Заради своята експлозивност и поради умеенето си да играе и на крилото Бустос е сравняван като качества с Лаутаро Мартинес.

От Рома даже са отправили питане за нападателя, към който интерес има и от Атлетико Минейро. От Талерес са оповестили, че са подготвени да продадат 80% от правата му против 12 милиона евро, което е с 4 млн. по-малко от клаузата му за откупуване.

" Вълците " също по този начин се интересуват и от десния бек на Ривър Плейт Гонсало Монтиел. Италианците са подготвени да предложат 11 милиона евро за правата на 23-годишния футболист, който към този момент има 2 мача за националния тим на Аржентина.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР