Рома, който е съперник на българския шампион Лудогорец в груповата

...
Рома, който е съперник на българския шампион Лудогорец в груповата
Коментари Харесай

Рома победи Интер след обрат в Милано

Рома, който е противник на българския първенец Лудогорец в груповата фаза на шампионата Лига Европа, победи с 2:1 като посетител Интер Милано в дуел от осмия кръг в италианския шампионат. 

Домакините осъществиха попадение в 10-ата минута посредством Един Джеко, което беше анулирано поради засада след консултация с видео помощник арбитъра. 

" Незадузрите " въпреки всичко взеха преднина в резултата след тъкмо половин час игра след прецизен шут на Федерико Димарко.  

Последваха пропуски и пред двете порти преди Пауло Дибала да изравни в 39-ата минута след центриране на Леонардо Спинацола.

След почивката Хакан Чалханоглу и Кристиан Аслани не можаха да върнат преднината на домакините, до момента в който Тами Ейбрахам не съумя да се разпише в интерес на " вълците ". 

В 75-ата минута Лоренцо Пелегрини центрира от фаул и Крис Смолинг с глава направи цялостен поврат в дуела на стадион " Джузепе Меаца ". 

Рома има актив от 16 точки на четвърто място в Серия А след първата си победа против Интер през последните повече от пет години. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР