Ролята на технологичните компании се промени драстично през последните години.

...
Коментари Харесай

Lenovo предоставя цялостни бизнес решения на потребителите

Ролята на софтуерните компании се промени фрапантно през последните години. Бизнесът към този момент има потребност освен от новаторски артикули, а от цялостни решения, подобаващи както за офиса, по този начин и за дома. С оглед на това от Lenovo създават голям брой сложни решения, които удовлетворяват и надграждат потребителските потребности от сигурност, мощна техника и поддръжка когато и да е.

Допълнителните услуги на Lenovo като " Удължена гаранция ", " Премиум поддръжка " (Premier Support), " Защита при инцидентни повреди " (ADP), ThinkShield и " Устройство като услуга " (DaaS) носят сигурност на бизнеса, разрешават усъвършенстване на ИТ разноските, по-добро обслужване и задоволеност на крайния консуматор. Те удължават живота на продуктите и подсигуряват безпроблемната работа на устройствата.
Lenovo " Премиум поддръжка "
Чрез тази услуга потребителите разполагат с пряк достъп до елитните инженери на марката и получават неотложно премахване на неизправности и усъвършенствана поддръжка на всички равнища. Услугата служи за ръководство на рутинните задания и разрешава на бизнеса да усъвършенства ИТ разноските си, както и да усъвършенства успеваемостта в отдела.
Защита при инцидентни повреди
С услугата ADP разчитате на сигурност и отбрана на вашата техника от непредвидени повреди. По данни на Lenovo забележителен % от потребителите претърпяват неоправдани вреди в границите на първите 3 години от виталния цикъл на компютъра, по тази причина отбраната от инцидентни повреди предлага обилни икономии от разноски за ремонт на техника. В ADP се включват непредвидени разливания, удари и структурни повреди, зародили при естествени работни условия, в това число електрически удари и повреди на интегрирания LCD екран.
ThinkShield
Иновативното портфолио на ThinkShield дава на потребителите оптималната сигурност и улеснение. В него е включен отпечатък с MOC, най-сигурния пръстов отпечатък, действителен сега, който подсигурява на потребителите, че устройството им съхранява на несъмнено място най-важните им планове. А със специфичната BIOS система за надзор на USB портовете в допълнение се усилва физическата сигурност на устройството. В допълнение услугата разполага с WiFi Security - единствената по рода си WiFi точка на достъп, която уведомява при свързване към ненадеждни обществени мрежи и подсигурява, че чиновниците могат да работят на всички места без риск да компрометират компанията и персоналните си данни.
Устройство като услуга
DaaS съчетава хардуер, услуги и програмен продукт в едно конфигурируемо решение с налична периодическа такса. То ви разрешава да намалите общите разноски за владеене на техника за бизнес потребности. Освен това ще подкрепи вашата организация да се оправи с провокациите на актуалната отдалечена работа - да вземем за пример по какъв начин да отбраните устройствата си отвън офиса и да трансформирате модерното работно място във ваша изгода. Услугата предлага устройство/а по желание, голям брой работни платформи, достъп на всички места и когато и да е, както и подпомагане от опитните специалисти на Lenovo, когато и където имате потребност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР