Ролята на българската армия във форсмажорните обстоятелства е ясна. Извършваме

...
Ролята на българската армия във форсмажорните обстоятелства е ясна. Извършваме
Коментари Харесай

Адм. Ефтимов с първи думи като шеф на отбраната: Приоритет е здравето на военнослужещите

„ Ролята на българската войска във форсмажорните условия е ясна. Извършваме авансово обмисляне. Имаме насъбран опит с органите на Министерство на вътрешните работи. Логиката е да бъдем в помощ на Министерство на вътрешните работи, те са на първа линия. Може да отидем на границата, да помогнем за ограничение на напредване – това са част от вариантите, в които можем да помогнем “. Това сподели пред БНР новият шеф на защитата адмирал Емил Ефтимов.

Той разясни, че има два позитивни резултата за Covid-19 на военнослужещи, единият е зад граница, в Букурещ, следва да бъде изписан, а другият случай е от Карлово, лекува се в Пловдив и е нормализиран.

„ Приоритет е здравето на военнослужещите. Но би трябвало да предприемем ограничения в сходство с ситуацията. Бяхме пред алтернатива дали да стартираме задачите, дежурствата не могат да спрат, плаването на корабите и летенето на самолетите, също “, добави адмирал Ефтимов в предаването „ Неделя 150 “.

По думите му в настоящата обстановка плановете за армията ще останат приоритет, „ допустимо е разсрочване на заплащането им, само че модернизацията върви по проект “.

Адмирал Емил Ефтимов акцентира, че Денят на храбростта и Българската войска – 6-и май, е под въпрос.

„ Ще излезем с предложение под какъв формат да създадем тази среща на жителите с Българската войска. Ще намерим най-хубавата форма, само че при всички положения ще отбележим празника “.

Адмирал Ефтимов уточни комплицираното време на геополитически провокации:

„ Опитът ми в НАТО ми дава справедлив взор върху процесите... Искам хората да ме запомнят с инициативността във всички длъжностни равнища, желая да виждам инициативни военнослужещи за взимане на ефикасни решения “.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР