Роксана организира конкурс под мотото Крал и Кралица на бала,

...
Роксана организира конкурс под мотото Крал и Кралица на бала,
Коментари Харесай

Роксана подари бал на брат и сестра

Роксана провежда конкурс под мотото " Крал и Кралица на бала ", разбра HotArena .

Условието бе следното, искащите да се включат в състезанието, а гласовитата изпълнителка да се погрижи за външният тип на момче и момиче за техният бал!

Хитовата певица и нейният екип получиха стотици видеа, а историята която най-дълбоко ги докосна, бе тази на Гергана и Антон Латеви. Красивата Гери съумя да завоюва сърцата на Роксана и екипът ѝ, които направиха абитуриентският бал на брат и сестра. Оказа се, че не просто са зрелостници в една и съща година макар възрастовата разлика, а и балът на Гери бе пръв, а на идващият ден, бе балът на Антон. Двамата бяха джентълмен и дама един на различен и сигурно са събрали погледите на всички!

Роксана не пропусна да благодари на всички, които са се присъединили в самодейността, а точно маникюристката Катя Райкова и студио MANIA. Коафьорът Диляна Пискова се е погрижила за косите на двамата зрелостници, а в ръцете на Илиян Радев бе поверен гримът на Гергана. Lusso boutique, които се погрижиха за невероятният костюм на Антон, които се отзоваха незабавно в концепцията и даже са изпратили два костюма.

Роклята, която Роксана подари на Гери, е доста сантиментална. Певицата с голямо неспокойствие споделя, че това е роклята, с която е показала " Спомени "  на концерта на телевизия Планета в Пловдив, както и със същата рокля е изпяла сръбската версия на песента, само че в колаборация с Ваня Лакатош на сцената на GRAND в прилежаща Сърбия, а точно Kazna, написа България през днешния ден .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР