Рожденият ден е най-вълнуващото и любимо събитие в живота на

...
Рожденият ден е най-вълнуващото и любимо събитие в живота на
Коментари Харесай

Book4u - море от идеи за подарък на вашето дете


Рожденият ден е най-вълнуващото и обичано събитие в живота на всяко дете. Това е един специфичен и магически ден, изпълнен с доста страсти, занимания и игри, ден в който детето е обградено от родственици и другари, има огромна и вкусна торта, шарени балони и доста и разнообразни дарове.

Ако е наближил рожденият ден и на Вашето дете или сте поканени на подобен, само че не знаете какво да подарите или просто нямате време да търсите най-подходящия подарък, не се паникьосвайте - ние ще Ви помогнем, като Ви предложим една в действителност страхотна концепция за този значим мотив.



В днешно време пазарът е пренаситен от всевъзможни съвременни играчки, дрешки и занимания, което прави доста сложен избора за това, какво да подарите на едно дете за неговия специфичен ден.

Рожденият ден е мотив, който всяко едно дете чака с огромно неспокойствие! Ето за какво, с доста обич и предпочитание, екипът на Book4u основава и приказка с такава тема. Тази брошура демонстрира на малчуганите, че рожденият ден постоянно е специфичен и изпълнен с доста страсти и вълнуващи моменти, учи ги да ценят жестовете и изненадите, които околните им вършат особено за тях.

Историята придвижва децата в един баснословен свят, изпълнен с фантазии и незабравими страсти, а с помощта на персонализацията, всичко става някак по-хубаво, тъй като детето, за което е поръчана книжката се трансформира в основен воин.



Приказката на рожден ден ще се трансформира в паметен спомен за Вашето дете, освен посредством забавната история или завладяващите илюстрации, само че и с помощта на посланието, което Вие родителите можете да оставите на първата страница.

Това е и нашето предложение – персонализирани брошура Book4u за рожден ден. Идеята на тези книжки е страхотна, оферират се в няколко разнообразни вида на направа и цената им е налична. Вместо скъпите и еднотипни играчки, подарете брошура, основана особено за това значимо събитие.

Геройчето от приказката за рожден ден е с името на Вашето дете и неговите характерности (пол, прическа, цвят на косата и цвят на очите)- направено е по този начин, че оптимално да наподобява на прелестното Ви слънчице.



Независимо от възрастта на децата и от това дали Вие ще им четете тази забавна история или те сами ще го вършат, несъмнено ще ги зарадвате, ще предизвикате интереса им и ще провокирате любовта им към книгите, което е едно от най-ценните неща, което можете да извършите за тях.

Определено това е идеалният подарък за едно дете, за рождения му ден.



Благодарение на тази персонализирана брошура върху лицето на Вашето ангелче ще грейне необятна усмивка и с неотслабващ възторг то ще разлиства страница след страница.

Ето за какво горещо Ви предлагаме да се възползвате от страхотното предложение на Book4u и да зарадвате своите деца с този страховит, назидателен и автентичен подарък.

* обява

 

 
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР