Родният риалити герой Емо Каменов се сби в сръбското шоу

...
Родният риалити герой Емо Каменов се сби в сръбското шоу
Коментари Харесай

Нашенец се сби в сръбско риалити, полицията го арестува


Родният риалити воин Емо Каменов се сби в сръбското шоу „ Задруга “. Напрежението ескалира, откакто съквартирантът на Каменов -  Кристиян Голубович, налетя на различен участник в шоуто и стартира да го удря с юмруци в главата, а Емил незабавно се причисли към него, написа " Телеграф ".

Насилие

В обществените мрежи към този момент тече видео от свадата на нашия и сръбските му съквартиранти. От фрагментите ясно си проличава, че Голубович и Каменов постановат Чертич в главата, а защитата не съумява да го избави. Останалите съквартиранти викат и ги молят да спрат, само че остават нечути. След това им нарушение и двамата бяха изхвърлени от шоуто поради физическо принуждение. Сръбските медии оповестяват, че откакто са напуснали превъзходното имение в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която незабавно арестувала Голубович и българина.

Съжаление

Сръбски кореспондент причака Голубович и Каменов пред полицейския сектор в Печинци, откъдето те излязоха очевидно съществени и изтощени от дълъг диалог с управляващите. След ареста Каменов приказва пред локален портал и посочи, че съжалява, че въобще се е стигнало до упоменатия случай, написа lifeonline.bg.  „ Съжалявам, че разреших на някого да ме предизвика със редовно психическо мъчение “, съобщи той и благодари на продукцията за оказаното доверие и изрази огромно страдание, че се е сложил в тази обстановка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР