Родният ни шампион по футзал Варна Сити записа загуба и

...
Родният ни шампион по футзал Варна Сити записа загуба и
Коментари Харесай

Варна сити със загуба и победа в контроли срещу румънския носител на Купата по футзал

Родният ни първенец по футзал Варна Сити записа загуба и победа срещу носителя на купата на Румъния Дунарея (Кълъраш) в северната ни съседка.

В първия си спаринг българите отстъпиха с минималното 1:2. Момчетата на играещия управител Боги Марев поведоха с 1:0 с гол на едно от новите румънски попълнения Влад Разван, откакто по-рано противникът им бе получил червен картон. Изравнителното попадение за румънците падна след осъществяване на къса дузпа. През второто полувреме румънският първенец стигна до още един гол, който се оказа надвит. С пропуски в мача се отличи Димитър Петев. Варненци използваха в срещата и петимата новопривлечени румънски играчи. 

Във втория си спаринг Варна сити реализира победа с 4:3. Точни за нашите бяха Ласло Шос, Боги Марев с 2 гола и Димитър Петев. 
Дунарея е професионален тим за разлика от Варна Сити. Тренират по два пъти дневно. Имат бразилец, испанец, португалци и сърби в състава си. Бюджетът на клуба е близо 400 000 евро. Тези срещи за Варна Сити бяха генерална подготовка за мачовете от група H в предварителния кръг на Шампионската лига по футзал. Варненци ще домакинстват в зала " Конгресна " в ДКС във Варна, като мачовете са от 29 до 31 август. В нашата група са израелският Макаби Нахалат и грузинският Джорджианс. Срещу Макаби Варна сити играе на 29-и август, а против грузинците на 31-и. И двата мача са с начален час 19:00.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР