Родният актьор Александър Сано се превърна в истинска сензация в

...
Родният актьор Александър Сано се превърна в истинска сензация в
Коментари Харесай

След успешната роля в Гомор Италия лудна по Саното

Родният артист Александър Сано се трансформира в същинска сензация в Италия след присъединяване си в третия сезон на хитовия сериал "Гомор ". Българи, живеещи в Рим разкриха, че нашето момче даже е подписало контракт с една от най-големите италиански организации. Сано доби популярност на Ботуша след сполучливата си роля в „ Гомор “. Продукцията, режисирана от Клаудио Купелини, наблюдава живота на рискови гангстери, в които положителното рядко намира отражение.

Сано играе злият гадина Младен, след двумесечен кастинг. В момента „ Гомор “ чупи всички върхове по гледаемост в Италия. Родният артист пък се радва на изключително внимание и почитания от страна на италианците, а обществените мрежи издават, че той има от ден на ден другари в листата си точно от Ботуша, писа „ Телеграф “.

На един от последните снимки в профила на Александър той стои един до друг с кметицата на Рим – 39-годишната адвокатка Вирджиния Раджи. Според осведомени тя персонално е поздравила Сано и сътрудниците му за сполучливата продукция и брилянтната му игра.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР