Родните звезди от всички музикални стилове луднаха по Лондон. Местенцата

...
Родните звезди от всички музикални стилове луднаха по Лондон. Местенцата
Коментари Харесай

Лондон се превърна в любима дестинация на родните музикални звезди за снимане на клипове

Родните звезди от всички музикални стилове луднаха по Лондон. Местенцата в столицата на Англия се оказаха топ местоположения за влогъра и артист Чоко, както и за поп фолк изпълнителите Галин и Ангел, видя HotArena.

Преди два дни се появи новата ария на Choko – „ Тони Монтана “ . Изпълнителят е прочут на своите почитатели най-вече с влоговете си по разнообразни тематики в YouTube, само че от много време гради и музикална кариера. Зад гърба си е оставил и шлагерите, в които взе участие: „ Черешка “, „ Шамарите на мама “, „ Анаконда “ и „ Апокалипсис “.

Видеото към новото му парче е дело на Люси Иларионов, а като локация за фотосите е определен Лондон. Клипът изцяло оправдава вложените в него средства и несъмнено си проличава, къде е осъществен той. Хванати са вечерните светлини на града в цялостния им искра, а до момента в който Choko е в кадър, феновете не стопират да се любуват и на всичко, което е зад и към него. Самата ария „ Тони Монтана “ е супер съвременна ария откъм звучене и лъскавият образ на нощен Лондон, във допустимо най-пълния мащаб, несъмнено й отива. Атмосферата на града съумява да се долови даже единствено с гледането на плана - нещо, което в другите сходно въодушевени видеа липсва.

 

Не по този начин стоят нещата във видеата на Галин и Ангел , чиито продукции също са снимани в британската столица. Но те са на такова равнище, че същата работа можеше да бъде свършена и в Ню Бояна Филм Студиос в София. Двамата пуснаха новите си музикални оферти „ Как си, кажи “ и „ Ти си златен банкомат “. Режисьорите на лентите към тях тук са - Георги Марков  - на клипа на звездата от „ Пайнер “ и Николай Скерлев – на този на Ангел. В двете видеа изпълнителите пеят най-вече на декор, който в действителност съставлява къща, кафене или пък се разхождат по тесни улички, каквито си имаме и в България. Че са в Лондон се подразбира само от дроновите фрагменти и от общите проекти.

Напълно ненужно е било разкарването на Галин и Ангел до Лондон и общо взето – пари напразно. Видеото на Ангел даже е много безвкусно, защото по звучене парчето прилича чист кючек. Сюжетът е също с балканска привкусица и някак си да бъде осъществен в град като Лондон е просто неуместно.



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР