Роднини показаха нови чатове от интензивното отделение в УМБАЛ Канев“

...
Роднини показаха нови чатове от интензивното отделение в УМБАЛ Канев“
Коментари Харесай

Починала родилка в чат: Боли ме, а ми се казва – разбрахме, млъкни вече, ще си загубиш матката

Роднини демонстрираха нови чатове от интензивното поделение в УМБАЛ „ Канев “ в Русе, където умрялата родилка от Русе Ивелина е била настанена след раждането със секцио.

„ Аз към този момент се разсъниха и крещя – доста ме боли, доста ме боли, и тя вика – разбрахме, момиче, млъкни към този момент, ще си загубиш матката “, написала умрялата родилка.

Това стана ясно от чат, показан от сестрата на брачна половинка на 29-годишната жена.

Семейството и другари на умрялата пристигнаха пред болничното заведение в Русе. Те настояват, че личният състав не е обърнал внимание на недоволствата ѝ, че не се усеща добре и че това е довело до съдбовния излаз. Медицинското умозаключение е белодробна емболия.

„ Все още не са ми дали документ от аутопсията. Казах – по какъв начин по този начин го решихте това нещо, откакто нямам документ от аутопсията “, сподели брачният партньор Мартин Симеонов.

„ Много хора са възмутени, покъртително е, гнусно е. Насила този живот да бъде лишен и тези деца да порастват без майка и това младо момче на 25 години да остане вдовец “, сподели близка на умрялата пред bTV.

„ В момента върви вътрешна инспекция по случая. Очаква се експертна инспекция от медицинския одит, на който ще бъде показана цялата документи. Ние нищо не желаеме да прикриваме, околните държаха да бъде освободено тялото, ние държахме да има аутопсия “, сподели Иван Иванов, шеф на УМБАЛ „ Канев “.

Очаква се резултатите да излязат до 20 дни.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР