Роднини на семейството разказаха пред "Дейли мейл", че 68-годшният Валери

...
Роднини на семейството разказаха пред "Дейли мейл", че 68-годшният Валери
Коментари Харесай

Братът на Скрипал починал при загадъчна катастрофа

Роднини на фамилията описаха пред "Дейли мейл ", че 68-годшният Валери Скрипал, който бил съветски офицер и парашутист в елитните войски, е умрял при пътен случай, за който не се знаят никакви детайлности. Това се е случило на 6 март 2016 година.

В същото време преди този момент той свалил фрапантно тежестта си по необясними аргументи и бил доста болен.

Съпругата на Валери Скрипал, която живее в Казахстан, не знаела къде и по какъв начин е умрял той. До този миг отказвала да разяснява гибелта му, само че преди дни изненадващо написала в обществената мрежа: "Днес е денят, в който да си спомним за Валери. Той почина преди 2 години. " Месец преди този момент Светлана разгласила и остарели негови фотоси, някои от които във военна униформа.

Не е изключена вероятността той също да е бил разузнавач.

Междувременно в. “Московский комсомолец “ разяснява гибелта на сина на Сергей Скпирал , която също е съмнителна. По публична информация на 18 юли той е умрял от чернодробна непълнота в Санкт Петербург, където бил с приятелката си.

След отравянето на съветския двоен сътрудник с нервнопаралитично вещество Скотланд ярд подреди ексхумация на тялото на сина му Александър Скрипал, който е заровен в Солсбъри. Именно в това градче живеел в последните години разузнавачът и там бяха отровени с щерка му.

Съпругата на Скрипал - 59-годишната Людмила, пък е умряла през 2012 година, публично от рак. Властите обаче проверяват и нейната кончина, по тази причина и нейните остатъци ще бъдат ексхумирани.

Когато дъщерята на Скрипал - Юлия, пристигнала от Москва във Англия при татко си, двамата трябвало да честват рождения ден на умрелия й брат. Баща й щерка обаче остават в кома в болница и никой не дава вяра, че в миналото ще се разсънят.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР