Роднина е убил семейството, чиито тела бяха открити тази сутрин

...
Роднина е убил семейството, чиито тела бяха открити тази сутрин
Коментари Харесай

Роднина е убил семейството в Каспичан заради имотен спор?

Роднина е умъртвил фамилията, чиито тела бяха открити тази заран в къща в Каспичан. Мъжът е племенник на убития възрастен мъж, към този момент е арестуван и спомага на полицията. Това стана ясно на ексклузивен брифинг на полицията в Шумен по случая.

Окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева окачестви закононарушението като извънредно брутално.

Жертвите са 81-годишен мъж, 70-годишната му брачна половинка и двете им деца - щерка и наследник - на 48 и 46 години. Според правосъдния доктор гибелта на жертвите е настъпила преди 2 или 3 дни.

Малко след 9.00 ч. през днешния ден 28-годишна жена от село Мадара е потърсила подпомагане от чиновници на сектор „ Полиция “-Каспичан, защото от два дни нямала връзка с майка си. След подадения от нея сигнал, тя и двама полицейски чиновници се отправили към дома. При отварянето на входната врата са открити две тела. За случая незабавно е известен административния началник на Окръжна прокуратура. При траялия оглед на място са открити още двама умряли.

Телата на възрастните родители са открити в стая в къщата, а другите две жертви са били в антре на дома. В наличието на правосъден доктор по телата им са открити пострадвания, породени най-вероятно с хладно оръжие - секира и нож.

Изяснено е, че сред фамилията и техен комшия имало роднински разногласия. Полицията ревизира и версия за заможен спор.

Заподозреният за тежкото закононарушение 64-годишен е арестуван откакто служители на реда проникнали в прилежащ парцел. Там униформените са намерили следи, насочващи към осъщественото закононарушение.

Множество процесуално-следствени дейности са осъществени в наличието на шефа на МВР-Шумен старши комисар Ялчън Расим, административния началник на Окръжна прокуратура-Шумен Маргарита Георгиева и дежурен прокурор. Работата по формираното досъдебното произвеждане продължава под контрол на прокурор от окръжната прокуратура. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР