Родни продукти за всеки вкус ще предлагат регионални производители на

...
Родни продукти за всеки вкус ще предлагат регионални производители на
Коментари Харесай

Изобилие от изкушения на 12-ия фермерски пазар на Lidl |

Родни артикули за всеки усет ще оферират районни производители на 12-ия фермерски пазар, проведен с поддръжката на Лидл България. Събитието ще се организира от 24 до 26 септември сред 10 и 19 ч. на паркинга на магазин Lidl на бул. „ Черни връх “ 173, в Драгалевци.

Клиентите ще открият чушки и домати от Сандански, праскови, круши и смокини от сливенския край, както и ядки, фасул и тахани от Генерал Тошево. Медът и пчелните артикули идват от Габърница и от Искър, а виното - от Рабиша.

Няма да липсват и познатите артикули на плантация „ Катарино “ от Разлог, месните артикули на „ Новамес “, Банкя и изкушенията на плантация „ Шопар, бик и щука “ от линията „ Вино и мезе “, приготвени с ароматни подправки и по остарели предписания. Стари предписания употребява и пекарна „ Хлябът на Нена “.

Пъстрият подбор ще обогатят две нови организации, предлагащи артикули, обвързани с идея. Социалното дружество на Българска фондация Биоразнообразие ще зарадва посетителите със селекция артикули, създадени в лимитирани количества от дребни фермери, занаятчии и експерти.

Посетителите на пазар ще могат да избират и от разнообразните произведения, направени с доста усилия и обич от младежи с интелектуални затрудния, които развиват трудови и обществени умения в Дневен център „ Светове “. Посетителите ще могат да открият свещи от пчелен восък с естествена украса, дизайнерски брошки с шевици, цветни и ароматни глицеринови сапуни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР