Родни плеймейктки се точат на световната R&B звезда- Cody Wise,

...
Родни плеймейктки се точат на световната R&B звезда- Cody Wise,
Коментари Харесай

Плеймейтки луднаха по световна R&B звезда

Родни плеймейктки се точат на международната R&B звезда- Cody Wise, който ще е специфичен посетител във връзка новия празненство сезон на 10 януари (сряда) в “Bedroom Premium Club”.

Тийн сензацията е за първи път в България и точно той е определен да постави началото за 2018 на най-мащабните черни празненства у нас – “Blackroom”. Дуетът му “It’s My Birthday” с именития рапър will.i.am от “Black Eyed Peas” го трансформира в звезда за една нощ, а песента към този момент е гледана близо 88 милиона пъти в Youtube. И до през днешния ден рекордните позиции на дуета в британските и австралийските ранглисти са неоспорими.

Едва на 22 години Cody Wise към този момент е международна звезда и чест гост-изпълнител в голям брой музикални риалити формати по света. Кариерата му стартира на Бродуей, където е определен за основната роля в хитовия мюзикъл “Цар Лъв”.Гостуването на настоящата R&B звезда в столичния клуб е поръчка за изключителна музикална стратегия през 2018 и поредност от именити празненства, които са запазената марка на “Bedroom Premium Club”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР