Родни певици все по-умело влизат и в ролите на актриси,

...
Родни певици все по-умело влизат и в ролите на актриси,
Коментари Харесай

Неподозирани таланти: Певици налазиха родното кино

Родни певици все по-умело влизат и в функциите на актриси, писа „ Телеграф.

Преди седмица излезе филмовия откъс на новия български филм „ Голата истина за група Жигули “. Целият сюжет на втория пълнометражен филм на Виктор Божинов се върти към родна рок групировка от 80-те години, която се разпада тъкмо до момента в който е на върха на славата. Силно усещане прави наличието на фолк дивата Камелия, която е безапелационна, че желае да „ вкара малко рок “ в новото си парче, а с тази роля се заема  Михаил Билалов. " Ролята ми е дребна, само че забележителната. Беше ми извънредно забавно. Благодаря на целия екип, който Много ми оказа помощ да изиграя ролята си ", разкрива Камелия. Тя към този момент има функции в сериалите „ Ракия сънрайз “ и „ Скъпи наследници “.

В последния, в амплоа на актриса се изяви и Поли Генова. Там тя играеше себе си. Припомняме, че Поли Генова към този момент има зад тила си присъединяване в театрална режисура на Теди Москов „ Някои могат, други – не “, както и в мюзикъла Аладин.

С роля в „ Скъпи наследници “ може да се похвали и Анелия,  която изигра Елена - съумяла градска жена, внучка на една от бабите от Бели вит, която се връща в родния дом откакто е получила предложение за брак.

Още един от обичаните български сериали „ Столичани допълнително “  също може се похвали с присъединяване на колоритна поп фолк певица. Преслава изигра себе си в лентата.  Тя бе поканена да пее на предизборната акция на кмета на с. Извор Рангел Чеканов (Любо Нейков “.  „ За първи път фотографирам и се надявам да се показва добре. Мисля, че имам заложби. В моята специалност ние също снимаме клипове и би трябвало да сме доста артистични “, разяснява Преслава

Първата поп фолк певица взела участие в „ Столичани допълнително “ беше ДесиСлава. Във кино лентата тя се споделя Вяра Тончева, префърцунена певица, която не знае какво желае. С функции в същия филм се регистрираха и дует Ритон , които играеха себе си и бяха изгонени от фамилно риалити, поради характера на Здравко.

Поп фолк дивата Бони също съумя да изненада доста прелестно своите почитатели. Убедихме се в актьорските й качества, откакто видяхме превъплъщенията и първо в хитовия сериал „ Седем часа разлика “, а по-късно и в „ Откраднат живот “. Бони блесна на първо време във кино лентата „ Маймуни през зимата “ през 2006 година.

Безспорно Орлин Павлов остава артистът с най-вече кино функции и даже почитателите му към този момент се майтапят,  че не е ясно дали е актьор, който пее или артист, който играе. Той взе участие в комедийния сериал „ Домашен арест “. През 2012 година в „ Отплата “ влиза в облика на Христо Манчев. През 2016-а и 17-а снима в основната роля на Борис Йотов в сериала „ Скъпи наследници “. Първо се снабди с основни функции в три от филмите на Ники Илиев – „ Живи митове “, „ Нокаут, или всичко, което тя написа “ и „ Завръщане “. Отчете се с присъединяване в коледната лента „ Смарт Коледа “.

В актьорски обувки влезе и фолк артистът Борис Дали. Той играе ветеринарен лекар в българската комедия „ Чик-чирик “.  Мария Илиева ще скоча в кожата на естрадната легенда Йорданка Христова в нов български филм. Продукцията ще носи името „ Порталът “ и ще бъде излъчена следващата година по Българска национална телевизия. Потенциал на актриса тя показва и с роля в българския филм „ Грешници “. Припомняме че атрактивната брюнетка изигра ролята на лека жена в лентата „ Врагове “, а също по този начин взе присъединяване в сериала „ Столичани допълнително “.

Тита влезе с роля в сполучливия уеб сериал „ Следвай ме “, чийто първи два сезона генерираха над 15 милиона гледания онлайн. Галин също блесна с актьорски умения в поредицата Viral, чийто сюжет бе с нотки на трилър.  Освен него към сериала се включват и двете му открития - Лидия и Десита.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР