Родни Клъф: Извънземните са в центъра на Земята“ …Родни Клъф

...
Родни Клъф: Извънземните са в центъра на Земята“ …Родни Клъф
Коментари Харесай

Родни Клъф: „Извънземните са в центъра на Земята“

Родни Клъф: „ Извънземните са в центъра на Земята “ …Родни Клъф има вяра, че е разгадал феномена на появяването на извънземни и галактически обекти на нашата планета.

 cluff r - Родни Клъф: „ Извънземните са в центъра на Земята “ (видео)
Експертът твърди, че човечеството изхожда от неправилна идея за структурата на Земята. Според него външната обвивка на нашата планета е към половината от общия й размер. Под нея има голямо кухо пространство, където са ситуирани градове, бази, цели страни.Следва „ паяжина “ от вещество, което разрешава да се лимитират термоядрените процеси в ядрото на планетата. Самото ядро ​​е същинска звезда – генератор на необикновено количество сила.Благодарение на тази мощ пространството и времето могат да бъдат изкривени и порталите да се отварят, тъй че извънземните да летят от едно галактическо тяло в друго, като в същото време не преодоляват големите дистанции на Вселената.
Всъщност тази доктрина може и да е вярна … Факт е, че данните за структурата на Земята се пресмятат въз основата на масата и плътността на нашата планета. Никой от земляните в никакъв случай не се е „ гмуркал “ на дълбочина повече от 12 хиляди метра.А какво има под 25 000 метра или 50 000 метра? Не се знае … Всички хипотетично известни данни не са нищо повече от доктрина.Въз основа на разбора на придвижванията на НЛО и многочислените наблюдения в разнообразни елементи на земното кълбо може да се заключи, че тези устройства се движат еднообразно бързо във въздуха, във водата и даже в почвата.
Очевидно има технология за потребление на термоядрен синтез, която разрешава придвижване не във времето и пространството, а през всяка материя, без да се изразходва сила, заобикаляйки силите на противодействие и законите на физиката.Трудно е да си представим какви закони на физиката употребяват хипотетичните извънземни.Звучи фантастично, само че в книгата си Родни Клъф разчита освен на теоретични калкулации, само че и на отчетите на тези, които са били отвлечени от извънземни.Четете още: “Кухата Земя ”: майката на всички конспирацииХората постоянно споделят, че са били в извънземни бази в недрата на Земята. Или това въобще не са извънземни, а по-развити представители на друга цивилизация, съжителстваща с човечеството.Докладите за голяма мрежа от подземни тунели, които минават на десетки хиляди километри, се вписват съвършено в тази догадка. По този метод може да се допусна, че междугалактическите полети са далечно бъдеще за човечеството и предишния век за нашите подземни съседи.Може да се отвори портал в ядрото на всяко галактическо тяло, в случай че не е охладено, и неотложно да се придвижите до нужната точка във Вселената.Ето за какво НЛО постоянно летят през скалите или се крият не в небето, а под водата или във вулкани. Там са техните бази и портал за пътешестване до планети и Галактики.
Следователно, НЛО се виждат най-вече на Земята, а не в Космоса.Теорията на Родни Клъф е много спорна, само че съгласно някои откриватели на НЛО има късмет да бъде вярна. В последна сметка през последните 10 години уфолозите са събрали данни за повече от 12 000 наблюдения на НЛО. Но в това време, единствено десетки такива обекти са видяни в околоземното пространство.Оказва се, че останалите хиляди са употребявали друг способ, с цел да изоставен Земята. А версията на Родни Клъф е доста сходна на това.Клъф е един от най-известните последователи на теорията за Кухата Земя и създател на книгата World Top Secret: Our Earth is Hollow. Той е измежду тези, които възнамеряват да провеждат експедиция до Северния полюс и да намерят вход към Вътрешната Земя, която през годините е толкоз сполучливо прикривана.За в този момент експедицията не се случва, заради някои финансови и организационни неуспехи, само че Клъф продължава да се надява, че един ден ще стигне до там, ще откри входа и най-сетне ще зърне Кухата Земя и нейните поданици.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР