Родни артисти пристанаха на чужденци. Едни от най-големите наши звезди

...
Родни артисти пристанаха на чужденци. Едни от най-големите наши звезди
Коментари Харесай

БГ звезди се женят за чужденци: Джаро има деца от японка, Лес Уелдън вкара Диана Любенова в Холивуд, Емилия залюби сириец и още…

Родни актьори пристанаха на чужденци. Едни от най-големите наши звезди се похвалиха с луда обич, открита отвън граница, написа " Телеграф ".

Актрисата Лилия Маравиля  с усмивка връща лентата обратно припомняйки си за първата среща с Лука. " В  едно заведение се запознахме. Опитваше  все да ме смъква, само че не се получаваше. Бях скептично настроена към чужденци. В този интервал имаше на всички места едни  ловджийки-момичета, които ходеха по заведения и си търсеха чужденец. Когато Лука ми се показа,  нали съм учтив човек, му отвърнах. И по този начин без да желаеме на същото място се срещнахме още няколко пъти ", споделя актрисата и добавя, че връзките им са тръгнали на смешка до един миг, който станали  неразделни и заживели дружно.

Шефката на Вирджиния Рекърдс Саня Армутлиева  омъжена за англичанина Тимъти Доудъл.  Той прекарва огромна част от времето си в Берлин. Прави докторантура по немска  философия. Дъщеря им Алма също живее там, макар че в този момент прекарва огромна част от времето си в България. Голямата щерка на Саня- Маргарита е в Лондон и учи обществена антропология. Самата Саня пътуват непрестанно, пробвайки се да върви в Берлин най-малко един път седмично.

И до момента в който животът на Саня и Тим не е постоянно коментиран, любовната спекулация на екранния Джаро с японката е тематика, която вълнува даже сътрудниците на Билалов. Преди няколко години са японската му брачна половинка Санае  обаче се разделиха. Според мълвата артистът финализирал  официално раздялата с дамата, с която живееше в Париж. Това обаче до ден сегашен не е доказана от самия него. Говори се че Михаил Билалов, който е един от най скъпо платените артисти у нас заплаща петцифрена прехрана на жена си и на двете си дъщери. Освен това им оставил първокласен апартамент в  Париж.

Диана Любенова е на върха на щастието със брачна половинка си - холивудския продуцент Лес Уелдън. Нейната адашка Диана Дафова е омъжена за предприемача Майкъл Батърфийлд, който е и неин изпълнителен продуцент.

Кичка Бодурова, Елена Петрова и Теди Кацарова се трансфораха в цели за гърци. Първата обич на Кичка е австриец. Млада бургазлийка го среща в тежък интервал от живота си. За повторно известната към този момент певица се омъжва за архитекта Дани. След пет години взаимен брак го оставя. Трети и късметлийски се оказват Крис Зарпас,  от който има щерка Кристин-Жаклин. Актрисата Елена Петрова изживя луда обич с гърка Аристотелис Фотилас, само че се разделиха сходно на Теди Кацарова, която също заряза гръцкото си гадже Димитрис.

Соня Васи отпътува да взе участие в състезанието „ Мис Свят ” в Англия през 1988-ма година, след което се мести в Съединени американски щати,  където става първата българка снимала се със списание Плейбой. През годините името й се свързваше с разнообразни мъже само че най-после се ожени за бейзболистът Брейди Андерсън, от който има щерка Бриана.

Син на име Даниел има  Поли Генова , който роди от холандския си избраник. Двамата се срещат през 2016 година, виждат се за няколко часа, разменят няколко думи, само че нищо повече. На идната година се виждат на същото събитие и повече в никакъв случай не се разделят.

В началото на предходната година моделът Ралица Иванова подари със наследник цветнокожия си другар.

Бебе нови наслада в дома на най-колоритната от благоевградски тризначки Любов. Тя роди щерка, която кръсти Виктория. Детето е плод на любовта й си турчин, който не е известен в медийното пространство. Блондинката не разгласява общи фотоси със брачна половинка си, само че стана ясно, че от година и половина живеят дружно в Англия.

Едни от най-любимите изпълнителки на попфолк сцената Емилия  и Рени също са изживели тръпката да бъдат с чужденци. 36-годишната русокоска даже подвигна женитба с  обичания й Жорж Башур. Сватбата на двамата  провокира контрастни усеща в обществото, защото едвам два месеца по-рано сириецът загуби сина си Феди.

Абсолютна диаметралност  на Елилия и Жорж са Рени и някогашният й Борис Пилософ. Двамата се разделиха с шумни кавги и обвинявания в медиите. Според Рени Борис й е изневерявал и към този момент има нова жена в живота му.

Внучката на Тодор Колев, която носи неговото име се омъжи в Англия. Актрисата Теодора Кулева  отпътува за Острова, откакто завършиха актьорските й задължения в сериала Откраднат живот. " Вече сме господин и госпожа Гууди ", похвали се актрисата.

Преди няколко години певицата Мариана Попова дефинитивно се раздели с италианеца Ханес, от който има щерка Мария Магдалена, В момента нежната брюнетка живее и  отглежда детето си плод на любовта и с екранния Левски - Веселин Плачков.

Рокаджийката Милена Славова през 1993 година отпътува за Англия Там имаше обич с Робърт, с който даже се бракуваха. После обаче тя се завръща в родината, с цел да се отдаде на Тони - бащата на мечтаната й дъщеричка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР